Ontwikkelmogelijkheden

Wonen Boven Winkels Deventer (WBWD) ontwikkelt, verkoopt, verhuurt en beheert hoogwaardige woonruimten, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen en biedt daarbij positief onderscheidende dienstverlening in de gemeente Deventer.

WBWD ontwikkelt
Hecht u belang aan het creëren en behouden van een levendige en veilige Deventer binnenstad en heeft u ongebruikte ruimte in uw pand, bijvoorbeeld boven of achter uw winkel? Dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw pand. Uitgangspunt hierbij is dat WBWD (een gedeelte van) uw pand aankoopt. Wonen boven Winkels Deventer is een financieel gezond bedrijf en richt zich primair op het realiseren en exploiteren van kwalitatief hoogwaardige woningen. Deze woningen bevinden zich voornamelijk boven winkels, horecagelegenheden en kantoren in de binnenstad van Deventer. Essentieel daarbij is een goede samenwerking met stakeholders van WBWD en het behoud van de historische context van de binnenstad.

Over WBWD
Om bij te dragen aan de leefbaarheid in de binnenstad van Deventer op de langere termijn, wil WBWD actief bewoners (huurders of kopers) aan de binnenstad verbinden door te investeren in vastgoed voor de midden- en hogere inkomens. Dit zijn huurwoningen voor mensen met een inkomen vanaf €47.700,- per jaar. Hiermee draagt WBWD actief bij aan de verbetering van de slaagkansen van de middeninkomens op de voor deze doelgroep moeilijk te betreden woningmarkt.

In het verleden heeft WBWD diverse projecten ontwikkeld. Meer hierover vindt u op de pagina ‘gerealiseerde projecten’. Ook kunt u een kijkje nemen in ons bezit via de huuraanbod pagina.

Heeft u nog vragen of wenst u informatie over de ontwikkelmogelijkheden van uw pand in Deventer?
Heeft u vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen. Ons kantoor aan de Pontsteeg 33 is van maandag t/m donderdag geopend tot 12:30 uur. Telefonisch zijn wij op kantoortijdstippen bereikbaar via 0570 – 504 130. U kunt ons ook een mail sturen op info@wbwd.nl.

In aanbieding
Actueel aanbod

Brink 91B

Bekijk aanbod
Direct contact

Een vraag?
Hulp nodig?

Neem contact
met ons op!

0570 - 504 130

Contact