Medewerkers

Tijd doorbrengen in een woning van Wonen Boven Winkels Deventer is ons niet onbekend, onze werktijd brengen wij met veel plezier door in de modelwoning van een van onze complexen, dit is namelijk ons kantoor. We zijn daarmee altijd op loopafstand van al onze woningen en nodigen iedere (aspirant)huurder dan ook uit om gerust eens langs te lopen voor vragen/opmerkingen óf een kopje koffie. Ons team bestaat uit twee vaste medewerkers, Dyon en Cyrilla en de directeur, Walter. Mooi overzichtelijk. De meeste huurders kennen ons en wij hen, dit maakt dat we weten wat er speelt en wat we aan elkaar hebben. Zo streven wij naar een fijne en veilige leefomgeving in de Deventer binnenstad.

“Het extra stapje willen zetten zit in mijn aard."
Cyrilla van den Haak
Woonmakelaar

Ben je woningzoekende en heb je brandende vragen over ons verhuurproces of huuraanbod? Dan kan ik je daar alles over vertellen. Ben je inmiddels gelukkig huurder van een van onze woningen en heb je vragen of leuke ideeën over je woonomgeving óf heb je vragen omtrent je huurbetaling, ook dan denk ik graag met je mee! Mijn specialisme, enthousiasme en verantwoordelijkheden liggen vooral in deze processen.

Door mijn ervaring in de detachering op verschillende klantafdelingen binnen woningbouwcorporaties weet ik tot op zekere hoogte ook zaken buiten mijn eigen specialisme op te pakken. Op deze manier kunnen wij binnen ons kleine team de meeste vragen en verzoeken snel voor u afhandelen. Als echte Deventenaar hoop ik dat we op deze manier de binnenstad van Deventer samen gezellig en veilig houden.

Het leuke aan WBWD vind ik de kleinschaligheid en de binding die je krijgt met de huurders en het stapje extra wat wij graag voor u willen en kunnen zetten. Het extra stapje willen zetten zit in mijn aard, zo ben ik tijdens mijn sport (bowlen) ook altijd degene die zich aanmeldt als teamcaptain en het voortouw neemt om leuke dingen te ondernemen. Verder krijg ik energie van festivals, dagjes uit met vriendinnen of mijn gezin (vriend en dochter) en mijn twee sporten, bowlen en fitness.

“De binnenstad en haar gebouwen mooi en goed maken en houden is mijn doel.”
Dyon Noordman
Woonmakelaar

Moet er iets gerepareerd of vervangen worden in je huurwoning? Grote kans dat je reparatieverzoek door mij wordt opgepakt. Ik hou mij binnen Wonen Boven Winkels bezig met alles omtrent onderhoud. Voor huurders beperkt dit zich voornamelijk tot reparatieverzoeken, maar ook het plannen en in goede banen leiden van renovaties, planmatig onderhoud, VvE beheer, verduurzaming en nieuwe ontwikkelingen vallen onder mijn (favoriete) werkzaamheden.

Ook in mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met techniek. Klussen (aan mijn woning) en sleutelen (aan alles met wielen en een motor) is waar ik veel vrij uren mee vul. Daarnaast ben ik graag met muziek bezig en ben ik altijd te porren voor een goede maaltijd met vrienden.

Natuurlijk help ik je ook graag met andere vragen, binnen ons kleine team zijn de lijnen kort en is een overleg zo gepleegd.

De binnenstad en haar gebouwen mooi en goed maken en houden is mijn doel. Dit doe ik samen met de verschillende samenwerkingspartners van Wonen Boven Winkels maar vooral ook met de huurders.

“Samen onderzoeken waar kansen liggen om de binnenstad elke dag weer een beetje mooier te maken.”
Walter Masman
Directeur

Wonen Boven Winkels (WBW) een betekenisvolle rol laten spelen in het fijn wonen in de prachtige Deventer binnenstad is mijn doel. Samen met de medewerkers van WBW, de gemeente, ondernemers en andere vastgoedeigenaren onderzoeken waar kansen liggen om de binnenstad elke dag weer een beetje mooier te maken. Hierbij kijken we constant of we bestaand vastgoed een woonfunctie kunnen geven door aankoop en transformatie en zetten we ons dagelijks in voor optimale dienstverlening aan onze huurders.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, speel ik gitaar en doe graag aan sport, voornamelijk hardlopen en fietsen. Ik kom graag met je in contact als je een idee hebt om samen een nieuwe ontwikkeling op te starten dat kan bijdragen aan de opgave van WBW.

Meer informatie over een appartement huren in Deventer?

Home
Kom langs
Telefoon
Bel ons
Email
Mail ons
IMG_9120
In aanbieding
Actueel aanbod

Bursestraat 46P – berging

Bekijk aanbod
Direct contact

Een vraag?
Hulp nodig?

Neem contact
met ons op!

0570 - 504 130

Contact