Appartement huren Deventer

Op zoek naar een huurappartement in Deventer? Bij Wonen Boven Winkels Deventer (WBWD) kunt u betaalbare appartementen huren in de vrije sector middenin de historische binnenstad van Deventer. Bij ons heeft u geen langdurige inschrijving nodig om appartement te huren in de regio Deventer. Wilt u op een unieke locatie een appartement huren in Deventer? Reageer dan direct op een van onze huurwoningen in ons aanbod!

Door de goede kansen qua werkgelegenheid en het bruisende studentenleven kiezen steeds meer mensen ervoor om zich te vestigen in Deventer. De huurprijzen liggen er net wat lager dan in de omliggende steden, zoals Apeldoorn, Zwolle en Zutphen. Daarnaast maken de centrale ligging, het OV, de winkels, het culturele leven en de omliggende natuur Deventer de laatste jaren een van de populairste steden om te wonen.

Wat voor soort appartement huurt u bij ons?

WBWD heeft hoogwaardige en duurzame huurwoningen boven winkels, horeca en kantoren in het centrum van Deventer. De woonruimtes zijn merendeel gevestigd in prachtige monumentale panden van de historische binnenstad, compleet gerenoveerd en voorzien van allerlei moderne gemakken voor optimaal wooncomfort.

Wilt u een appartement huren met twee slaapkamers of bent u op zoek naar een studio? In ons huuraanbod vindt u verschillende type woningen in de vrije sector: van 2-kamer of 3-kamer appartementen, studio’s, maisonnettes en gezinswoningen. Behalve het huren van een appartement in de binnenstad van Deventer zijn er bij ons ook bijbehorende parkeerplaatsen en bedrijfsruimtes te huur.

Appartement huren in de binnenstad

Wilt u particulier een appartement huren in het centrum van Deventer? Bij WBWD vindt u huurappartementen in de sfeervolle winkelstraten, het middeleeuwse Bergkwartier en in de populaire wijk Raambuurt. Wonen in de levendige binnenstad van Deventer betekent dat u allerlei voorzieningen op loopafstand heeft. Leuke winkels, supermarkten, cafés, restaurants en terrasjes: u vindt het allemaal om de hoek!

Maar ook het station, de schouwburg en Hogeschool Saxion zijn snel te bereiken vanuit uw appartement in de binnenstad. Dankzij de centrale ligging van Deventer aan de A1 bent u vanuit het centrum ook zo onderweg naar uw bestemming elders in het land. Zoekt u graag de natuur op? Dan wandelt u zo vanuit de stad de prachtige uiterwaarden van de IJssel in of pak de fiets en ontdek het groene buitengebied van Deventer.

Een stad wat nooit verveelt

Hanzestad Deventer heeft een rijke historie en dat ziet u werkelijk overal in de stad! Schitterende monumenten, mooie pleinen, stadsparken en oude musea maar ook volop gezelligheid voor wie lekker wilt winkelen of genieten van een gezellig café of restaurant. De karakteristieke stad aan de IJssel staat natuurlijk ook bekend om zijn Deventer Koek en vele evenementen zoals het Dickens Festijn, Deventer op Stelten en de Deventer Boekenmarkt. Maar ook de groene omgeving van Deventer nodigt uit om heerlijk te wandelen en te fietsen.

Sportievelingen vinden in Deventer genoeg sportclubs, fitnesscentra en zwembaden om zich lekker uit te kunnen leven. Wie liever een avondje naar de film gaat, kan terecht in Theater Mimik of Bioscoop Vue. Cultuur- en muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Deventer Schouwburg of Poppodium het Burgerweeshuis waar regelmatig voorstellingen en concerten te bewonderen zijn. Kortom wanneer u in Deventer woont, hoeft u zich geen moment te vervelen!

Voor wie?

Wonen Boven Winkels Deventer heeft geen verplichte inschrijving, iedereen kan direct reageren op een beschikbare woning. Onze studio’s en appartementen zijn te huur voor studenten, expats, eenpersoonshuishoudens en tweepersoonshuishoudens. Maar ook voor jonge gezinnen is wonen boven winkels of kantoren in de autoluwe Deventer binnenstad een aantrekkelijke keuze voor een levendige woonomgeving dichtbij diverse basisscholen.

WBWD verhuurt en ontwikkelt woningen in en om de binnenstad van Deventer. Dit doen wij om het historische karakter van de binnenstad te behouden en om een levendige, bruisende en veilige binnenstad te creëren. Onze huurders van onze woningen maken dan ook het verschil tussen een kwetsbaar gebied en een aantrekkelijke straat.
Appartement huren

Appartement huren via WBWD

Als u interesse heeft in een huurwoning van WBWD kunt u dit via het reactieformulier laten weten. Wij maken vervolgens een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en bezichtiging van de woning. Bij de toewijzing kijken wij onder andere naar huishoudenssamenstelling, inkomen en huurderverleden. Zijn er meerdere kandidaten met gelijke geschiktheid dan vindt toewijzing plaats door middel van loting.

Wanneer u bij ons een woning huurt zullen wij geen borg in rekening brengen. Het is niet mogelijk om huurtoeslag aan te vragen voor huurwoningen in de vrije sector. Wij kiezen er nadrukkelijk voor een langdurige en bestendige huurrelatie aan te gaan welke minimaal 12 maanden zal duren. Daarna zal de overeenkomst voor onbepaalde tijd worden voortgezet en is deze maandelijks opzegbaar.

Meer informatie over een appartement huren in Deventer?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van een appartement, dan kunt u contact met ons opnemen. Ons kantoor aan de Pontsteeg 33 is van maandag t/m donderdag geopend tot 12:30 uur. Telefonisch zijn wij op voorgenoemde dagen van 8:30 t/m 17:00 uur bereikbaar via 0570 – 504 130.

In aanbieding
Actueel aanbod

Brink 91B

Bekijk aanbod

Direct contact

Een vraag?
Hulp nodig?

Neem contact
met ons op!

0570 - 504 130

Contact