Parkeerplaats huren in Deventer

Bewoners van appartementen en andere koop- of huurwoningen die een parkeerplaats willen huren in Deventer centrum, profiteren van de 2 parkeergarages die wij in eigen beheer hebben. Wonen Boven Winkels Deventer heeft met 2 eigen parkeerlocaties een passende oplossing voor bewoners van de binnenstad van Deventer, waar parkeren dichtbij huis of andere locaties in de stad niet altijd een vanzelfsprekendheid is.

Veel andere centrumbewoners hebben namelijk via de gemeente een jaarkaart voor betaald parkeren op een aangewezen plek. Door het vergunningenmaximum en de aanvraagwachttijd bij de gemeente zitten binnenstadbewoners soms tijdelijk of permanent zonder parkeerplek. Daarnaast is het sinds 2019 niet meer mogelijk om te parkeren op een plein als het Grote Kerkhof.

Ook voor bewoners van de nieuwbouwplannen die de komende jaren worden ontwikkeld in de binnenstad zal het niet altijd mogelijk om een straatparkeervergunning te krijgen. Zij zijn dan aangewezen op het afsluiten van een parkeerabonnement in de openbare parkeergarages als de Wilhelminabrug, het station of parkeren bij de Hema in Deventer. Het verschil met onze huurplekken is dat u altijd uw eigen privéplek in de binnenstad heeft.

Overdekt parkeren in het centrum van Deventer

Wij hebben een overdekte en afgesloten parkeergarage aan de zuidkant van het centrum (Bursestraat) en het middengedeelte (de Prinsenplaats in het Bergkwartier). Overdekt parkeren via Wonen Boven Winkels Deventer biedt u verschillende voordelen:

  1. U hebt 24/7 heeft u toegang tot een droge en veilige plek voor uw auto. Vanzelfsprekend gaat uw auto niet gebukt onder weersomstandigheden en is de kans op schade en diefstal uiterst beperkt.
  2. Elke huurder kan alleen in en uit de garage met één tagje/zender.
  3. Eenvoudig in- en uitrijden bij een parkeergarage met een centrale ligging.
  4. Gegarandeerd altijd een eigen privéplek.

Parkeren Deventer op loopafstand van bekende locaties binnenstad

Onze eigen ondergrondse parkeergarages bevinden zich in de woonkernen van het centrum: in de Bursestraat achter het Stadskantoor en in de Prinsenplaats in de middeleeuwse wijk het Bergkwartier. Met deze twee parkeerlocaties hebben de meeste huurders van appartementen of andere woningen in het centrum een parkeerplek dichtbij huis.

U bent met onze beide overdekte parkeerlocaties tevens in de nabijheid van verschillende populaire locaties in het centrum. Denk aan winkelcentrum de Boreel, het Stadskantoor, de musea, of de markt en horeca aan de Brink.

Maandelijks opzegbaar contract voor parkeren Deventer

Voor een parkeerplaats in Deventer wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Daarnaast zult u als eigenaar van een parkeerabonnement de huur willen kunnen opzeggen als daartoe een reden is. In tegenstelling tot andere parkeeropties hanteren wij vrij soepele normen. U zit bij ons bijvoorbeeld niet voor een heel jaar ergens aan vast, maar heeft een maandelijks opzegbaar contract. Wie bijvoorbeeld op 18 mei opzegt, heeft een overeenkomst tot 18 juni. De huurovereenkomst mag alleen niet eindigen op een feest- of weekenddag.

Interesse in een parkeerplek voor koop- of huurwoningen in Deventer?

Als u belangstelling heeft voor een parkeerplaats in Deventer centrum, kunt u hiervoor in aanmerking komen via onze contact pagina. Nadat u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hieronder vindt u de belangrijkste spelregels en kosteninformatie:

  • Huurders van een woning van Wonen Boven Winkels Deventer krijgen voorrang op een parkeerplek.
  • Overige bewoners of ondernemers in de Deventer Binnenstad worden op de reservelijst geplaatst en komen daarmee ook in aanmerking voor een parkeerplek.
  • De wachtlijst is opgebouwd op basis van wachttijd. Zodra er een plek beschikbaar komt wordt de eerstvolgende kandidaat geïnformeerd.
  • De kosten voor het huren van een parkeerplek zijn in de Bursestraatgarage €97,- per maand en voor de Prinsenplaats €92,50,- per maand (inclusief BTW en servicekosten en op basis van de tarieven van 2024).

Hebt u verder nog vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u ons bellen op kantoortijden via 0570 – 504 130 of ons kantoor bezoeken aan de Pontsteeg 33 van maandag t/m donderdag tot 12:30 uur.

 

 

 

 

In aanbieding
Actueel aanbod

Brink 91B

Bekijk aanbod
Direct contact

Een vraag?
Hulp nodig?

Neem contact
met ons op!

0570 - 504 130

Contact