Omschrijving

Deze ruime  tussenwoning met zolder, tuin, berging en een eigen parkeerplek is gelegen in de geliefde raambuurt. De wijk ligt aan de rand van de binnenstad, alle voorzieningen zijn dan ook goed bereikbaar.

Indeling

Via de entree heeft u middels de hal toegang tot het toilet, de meterkast, de vaste trap naar boven en aan het einde de woonkamer. De woonkamer beschikt over een open keuken, welke zich aan de straatkant bevindt. De hoekkeuken wordt compleet gerenoveerd opgeleverd en wordt voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, vaatwasmachine, oven, kookplaat en afzuigkap.
De tuingerichte woonkamer is voorzien van grote ramen en een achterdeur, waardoor er veel daglicht de woonkamer binnenkomt.
Aan de achterzijde vindt u de zonnige tuin met eigen berging en poort, via de poort kun u de eigen parkeerplek betreden.
Op de 1e etage van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers van 16 en 12 m2, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning. Op dezelfde verdieping vindt u de badkamer, deze wordt evenals het toilet en de keuken compleet gerenoveerd opgeleverd en voorzien van een glazen douchecabine, toilet, badkamermeubel met spiegel en designradiator.
Tevens kunt u middels een vaste trap de ruime zolderverdieping bereiken. De zolder is voorzien van ramen en radiatoren en kan dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

Let op: de afgebeelde foto’s zijn van een andere, gelijkwaardige woning en kunnen op details afwijken van de aangeboden woning.

Van de keuken, badkamer en het toilet zijn nog geen foto’s van de nieuwe situatie beschikbaar, de renovatie vindt voor de nieuwe oplevering plaats. Wel zijn de nieuwe aanzichten toegevoegd, zo krijgt u een goed beeld van de nieuwe situatie.
De keuken betreft een hoogglans witte keuken met donker stenen blad. De badkamer en het toilet worden voorzien van grote antracieten vloertegels en brede witte muurtegels.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Tussenwoning
Etage Nvt
Buitenruimte Tuin
Woonoppervlakte 117 m2