vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Raamstraat 68 Deventer

Raamstraat  | 117 m2  | 4 kamers
Verhuurd
Voorgevel
Keuken aanzicht
Keuken aanzicht 1
IMG_0177
IMG_0191
IMG_0192
IMG_0204
IMG_0203
Voorgevel
Keuken aanzicht
Keuken aanzicht 1
IMG_0177
IMG_0191
IMG_0192
IMG_0204
IMG_0203
BG plattegrond
1e verdieping plattegrond
Zolder plattegrond

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning met zolder, tuin, berging en een eigen parkeerplek is gelegen in de geliefde raambuurt. De wijk ligt aan de rand van de binnenstad, alle voorzieningen zijn dan ook goed bereikbaar.

Indeling

Via de entree heeft u middels de hal toegang tot het toilet, de meterkast, de vaste trap naar boven en aan het einde de woonkamer. De woonkamer beschikt over een open keuken, welke zich aan de straatkant bevindt. De hoekkeuken wordt compleet gerenoveerd opgeleverd en wordt voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, vaatwasmachine, oven, kookplaat en afzuigkap.
De tuingerichte woonkamer is voorzien van grote ramen en een achterdeur, waardoor er veel daglicht de woonkamer binnenkomt.
Aan de achterzijde vindt u de zonnige tuin met eigen berging en poort, via de poort komt u terecht in het middels een stalen deur afgesloten achterpad.

Op de 1e etage van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers van 16 en 12 m2, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning. Op dezelfde verdieping vindt u de badkamer, deze wordt evenals het toilet en de keuken compleet gerenoveerd opgeleverd en voorzien van een glazen douchecabine, toilet, badkamermeubel met spiegel en designradiator.
Tevens kunt u middels een vaste trap de ruime zolderverdieping bereiken. De zolder is voorzien van ramen en radiatoren en kan dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

De woning beschikt over een eigen parkeerplek, deze is gelegen in een afgesloten parkeergarage aan het einde van de straat.

Let op: de afgebeelde foto’s zijn van een andere, gelijkwaardige woning en kunnen op details afwijken van de aangeboden woning.

Van de keuken, badkamer en het toilet zijn nog geen foto’s van de nieuwe situatie beschikbaar, de renovatie vindt voor de nieuwe oplevering plaats.
De keuken betreft een hoogglans witte keuken met donker stenen blad. De badkamer en het toilet worden voorzien van grote antracieten vloertegels en brede witte muurtegels. Zie aanzichten bij foto’s.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Tussenwoning
Etage Nvt
Buitenruimte Tuin (+- 32m2)
Woonoppervlakte 117 m2

Bereikbaarheid en ligging

Het voormalige industriegebied Raambuurt, in de ring rond de historische binnenstad van Deventer, is getransformeerd tot woon-/werkgebied. Deze compleet gerenoveerde en heropgebouwde wijk, met behoud van monumenten en industriële en monumentale sfeer is voor iedereen die van een woonwijk houdt en toch verbonden wilt zijn met de binnenstad.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loop of fietsafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.