vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Raamstraat 64 Deventer

Raamstraat  | 143,5 m2  | 4 kamers
Verhuurd
Voorgevel
IMG_0177
IMG_0185
IMG_0191
IMG_0192
IMG_0203
IMG_0204
IMG_0198
IMG_0202
IMG_0189
IMG_0188
Voorgevel
IMG_0177
IMG_0185
IMG_0191
IMG_0192
IMG_0203
IMG_0204
IMG_0198
IMG_0202
IMG_0189
IMG_0188
BG plattegrond
1e verdieping plattegrond
Zolder plattegrond

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning met zolder, tuin, berging en een eigen parkeerplek is gelegen in de geliefde raambuurt. De wijk ligt aan de rand van de binnenstad, alle voorzieningen zijn dan ook goed en lopend bereikbaar.

Indeling

Via de entree heeft u middels de hal toegang tot het toilet, de meterkast, de vaste trap naar boven en aan het einde de woonkamer. De woonkamer beschikt over een open keuken, welke zich aan de straatkant bevindt. De hoekkeuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, vaatwasmachine, combioven, kookplaat en een afzuigkap en wordt voor de nieuwe verhuring compleet gerenoveerd.
De tuingerichte woonkamer beschikt over grote ramen en een achterdeur, waardoor er veel daglicht de woonkamer binnenkomt. Middels de achterdeur komt u terecht in de zonnige tuin met eigen berging en poort, via de poort kunt u het achterpad betreden welke middels een stalen deur wordt afgesloten van de openbare weg.

Op de 1e etage van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers van 16 en 12 m2, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning. Op dezelfde verdieping vindt u de badkamer, deze is evenals het beneden toilet in 2018 compleet gerenoveerd en is voorzien van een glazen douchecabine, tweede toilet, wastafel met spiegel en radiator.
Tevens kunt u middels de vaste trap de ruime zolderverdieping bereiken. De zolder is voorzien van ramen en radiatoren en kan dus voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

De woning beschikt over een eigen parkeerplek, deze is gelegen in een afgesloten parkeergarage aan het einde van de straat.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Sommige afgebeelde aanzichten zijn van een andere, gelijkwaardige woning en kunnen op details afwijken van de aangeboden woning. De keuken op de foto is nog de huidige staat, deze wordt gerenoveerd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Tussenwoning
Etage Nvt
Buitenruimte Tuin 33,5 m2
Woonoppervlakte 110 m2

Bereikbaarheid en ligging

Het voormalige industriegebied Raambuurt, in de ring rond de historische binnenstad van Deventer, is getransformeerd tot woon-/werkgebied. Deze compleet gerenoveerde en heropgebouwde wijk, met behoud van monumenten en industriële en monumentale sfeer is voor iedereen die van een woonwijk houdt en toch verbonden wilt zijn met de binnenstad.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loop of fietsafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.