Omschrijving

Deze fraaie gelijkvloerse woning met privé dakterras is gelegen in complex de Koning op een rustige locatie midden in de stad. Het appartement is gelegen op de 3e etage en kijkt uit over het gezellige Lamme van Dieseplein.

Indeling

Dit verrassend ruime appartement is middels de algemene ruimte en een eigen trapopgang bereikbaar. Wanneer u via de trap bij de tweede voordeur aankomt kunt u de hal van het appartement betreden. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle ruimtes van de woning.
Aan de linkerzijde vindt u de woonkamer, welke uitkijkt over het Lamme van Dieseplein. De woonkamer is voorzien van vele raampartijen en veel lichtinval, wat zorgt voor een nog ruimtelijker gevoel. Tevens vindt u hier de half-open keuken, deze is voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap en oven. De vaatwasser wordt ter overname aangeboden.
Aan de andere zijde van de woonkamer heeft u toegang tot het ruime dakterras, vanwaar u een mooi uitzicht over Deventer heeft.
Terug in de hal heeft u o.a. toegang tot de twee slaapkamers van 15,7 m2 en 8,5 m2, welke aan de binnentuin gesitueerd zijn. Naast de grote slaapkamer vindt u de badkamer met bad, wastafel met spiegel en een designradiator. Verder vindt u in het midden van de hal een bergingsruimte met daarin de installaties en ruimte voor opslag en een toiletruimte.

In de kelder van het complex is een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Overige informatie 

Het appartement is niet geschikt voor mindervaliden, dit gezien de eigen trapopgang.

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 3e
Buitenruimte Privé dakterras (20 m2) en gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 100 m2