Omschrijving

Deze fraaie lichte studio is gelegen in complex de Koning op een rustige locatie midden in de stad. De studio is gelegen op de 2de etage, middels lift bereikbaar en heeft een ruim balkon.

Indeling

Via het ruime eigen balkon (circa 12 m2) heeft u toegang tot de voordeur. In de hal heeft u een garderobe hoek en toilet met vrij hangend toilet en fontein.
Middels een schuifdeur heeft u toegang tot de studio zelf. Omdat de studio zo ingericht is dat de keuken, welke voorzien is van inbouwapparatuur, de woonkamer en slaapkamer scheidt, kunt u zelf spelen met de indeling. Zo heeft de huidige bewoner ervoor gekozen om van het eerste gedeelte een slaapkamer te maken en de woonkamer aan de achterzijde te situeren. Vanuit het huidige woongedeelte kunt u middels een frans-balkon het mooie Lamme van Dieseplein op kijken.

Aan de lange zijde van de woning bevinden zich de overige ruimtes. Denk aan een bergruimte, welke voorzien is van CV- installatie en aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger, maar ook de badkamer met douchecabine en wastafel.

Het complex is voorzien van een trappenhuis, een lift, een groene binnentuin en een gezamenlijke fietsenberging.

Overige informatieĀ 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bijĀ informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Studio
Etage 2e
Buitenruimte Dakterras (15 m2)
Woonoppervlakte 70 m2