vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Pontsteeg 28 C Deventer

De Looierij  | 78 m2  | 2 kamers
Verhuurd
Complex
IMG_0454
IMG_0451
IMG_0453
IMG_0449
IMG_0456
IMG_0458
IMG_0461
IMG_0463
P2008036-pontsteeg interieur high
Complex
IMG_0454
IMG_0451
IMG_0453
IMG_0449
IMG_0456
IMG_0458
IMG_0461
IMG_0463
P2008036-pontsteeg interieur high
PLattegrond 28C nieuw

Omschrijving

Vanaf het gezellige Lamme van Dieseplein heeft u toegang tot de aan de Pontsteeg liggende stadswoningen van het complex ”De Looierij”. De karakteristieke woning met oude balken beschikt over een eigen buiten en prachtig uitzicht vanuit de woonkamer.

Indeling

Op de eerste verdieping heeft u via het dakterras toegang tot de twee appartementen gelegen aan de zijde van de Broederenstraat, waaronder de Pontsteeg 28C.
Vanuit de entree heeft u toegang tot de ruime hal vanwaar u aan de rechterzijde doorloopt naar de ruime en lichte woonkamer met open keuken (oppervlakte ca. 30 m²) en prachtig uitzicht op de Broederenkerk en Broederenstraat. Vanuit de hal heeft u eveneens toegang tot de bijkeuken met aansluiting ten behoeve van de wasmachine en opstelling van cv-installatie en mechanische ventilatie, toegang tot toiletruimte en de badkamer welke voorzien is van een bad, aparte douchehoek en wastafel met spiegel.
Aan de rustige achterzijde van het complex bevindt zich één slaapkamer van ca. 12 m² met toegang tot het balkon van ca. 5,5 m², vanwaar u de toren van de Lebuïnuskerk kunt zien.

In dit appartement zijn de authentieke balkpartijen van de kapconstructie grotendeels zichtbaar.

In de gemeenschappelijke hal bevindt zich een kleine gemeenschappelijke berging en heeft u tevens toegang tot uw eigen meterkast en postvakje.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 2e
Buitenruimte Balkon van 5 m2
Woonoppervlakte 73 m2

Bereikbaarheid en ligging

Het complex “De Looijerij” is gelegen tussen de Pontsteeg en de Broederenstraat, het middelpunt van de Deventer binnenstad.
Vanaf de Pontsteeg heeft u toegang tot het gemeenschappelijke trappenhuis.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.