Omschrijving

Vanaf het groene Lamme van Dieseplein heeft u toegang tot de aan de Pontsteeg liggende stadswoningen van het complex ”De Looierij”. Dit gelijkvloerse appartement beschikt over grote raampartijen, veel lichtinval en ruim opgezette ruimtes.

Indeling

Via het eerste trappenhuis komt u terecht op een gemeenschappelijke binnenplaats, waar zich tevens het eigen dakterras van maar liefst 15m2 bevindt. Ook kunt u vanaf hier het tweede trappenhuis betreden, vanwaar u direct op deze etage toegang heeft tot het appartement. Eenmaal binnen komt u terecht in de brede hal, u kunt vanuit hier de meeste ruimtes betreden. Aan de linkerzijde bevindt zich de slaapkamer van 11,7 m2, welke uitkijkt over het eigen dakterras. De slaapkamer beschikt over grote raampartijen en een brede vensterbank. De naastgelegen badkamer is van veel gemakken voorzien, zo kunt u kiezen voor een lekker bad of douchen in de aparte douchehoek. Het toilet is in een aparte, naastgelegen ruimte gesitueerd. Ook uw wasmachine hoeft u niet kwijt in de badkamer, hiervoor is een aparte bergruimte gecreëerd, waar ook nog ruimte is voor het opbergen van spullen. Dan de voorzijde van dit appartement, hier vindt u de lichte en zeer ruime woonkamer met open keuken en een aparte verwarmde bijkeuken. De keuken is voorzien van een kookplaat en een motorloze afzuigkap.

In de gemeenschappelijke hal bevindt zich een kleine gemeenschappelijke berging en heeft u tevens toegang tot uw eigen meterkast en postvakje.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Helaas zijn er geen foto’s aanwezig van dit of een vergelijkbaar appartement.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 15m2
Woonoppervlakte 75 m2