Omschrijving

Deze fraaie gelijkvloerse woning is gelegen in complex de Koning op een rustige locatie midden in de stad. Het appartement is gelegen op de 2e etage en middels trap en lift bereikbaar.

Indeling
Via de brug boven de gemeenschappelijke binnentuin heeft u toegang tot het appartement. Wanneer u de woning betreedt komt u terecht in de lange hal, vanwaar u toegang heeft tot de keuken, woonkamer, kleine slaapkamer, toilet en badkamer. De net afgewerkte badkamer is voorzien van wastafel met spiegel en bad.

Wanneer u de woonkamer betreedt valt gelijk de vele lichtinval op. De woning beschikt zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde over opslaande deuren.
In het midden van de grote ruimte bevindt zich de open keuken, deze is voorzien van inbouwapparatuur welke door ons onderhouden wordt.
Aan de woonkamerkant van het appartement bevindt zich de grote slaapkamer, welke uitzicht heeft over het mooie Lamme van Dieseplein.

Naast de slaapkamer vindt u de bergruimte, hier bevinden zich de installaties, wasmachineaansluiting en bergplek voor uw spullen/voorraad.

Het complex is voorzien van een trappenhuis, een lift, een groene binnentuin en een gezamenlijke fietsenberging.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Balkon, ca. 5m2
Woonoppervlakte 100m2