Omschrijving

Vanaf het gezellige Lamme van Dieseplein heeft u toegang tot de aan de Pontsteeg liggende stadswoningen van het complex ”De Looierij”.
Dit knusse appartement bevindt zich op de eerste etage van het complex en is bereikbaar via het trappenhuis, vanwaar u toegang heeft tot het gemeenschappelijke dakterras en de entree van de woning.

Indeling

De hal van de woning geeft toegang tot woonkamer (oppervlakte ca. 17 m²), welke gelegen is aan de zijde van de Pontsteeg. Aan de achterzijde van de woonkamer is de trap gesitueerd, middels de trap kunt u naar de ondergelegen tussenverdieping. Op deze tussenverdieping bevindt zich de keuken, welke voorzien is van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, vaatwasmachine en afzuigkap. Vanuit de keuken, welke gelegen is aan de zijde van de Pontsteeg, kijkt u (net als in de woonkamer) uit over het Lamme van Dieseplein. De ruime vensterbank leent zich perfect als zitplekje, zodat u heerlijk kan genieten van dit prachtige uitzicht.
Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot de badkamer, waar zich het toilet, een wastafel met spiegel en een douchehoek bevindt. Tevens is er op deze verdieping een aansluiting voor de wasmachine aanwezig.

De slaapkamer/zolderruimte bevindt zich op de bovenste verdieping, alwaar de authentieke balkpartijen van de kapconstructie gedeeltelijk zichtbaar zijn.

In de gemeenschappelijke hal bevindt zich een kleine gemeenschappelijke berging en heeft u tevens toegang tot uw eigen meterkast en postvakje.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van +- 12 m2 (gemeenschappelijk)
Woonoppervlakte 48 m2