Omschrijving

Dit karakteristieke appartement met een eigen balkon is gelegen in het complex de Koning op een rustige locatie midden in de binnenstad van Deventer. De woning bevindt zich op de 2de etage, is middels een lift of trap bereikbaar en kijkt uit over de Lange Bisschopstraat en de gemeenschappelijke binnentuin.

Indeling

Via een loopbrug boven de sfeervolle gemeenschappelijke binnentuin kunt u het eigen balkon en de woning betreden. Wat direct opvalt is de diepte die de woning heeft, de oude balken die nog zichtbaar zijn en de ruimte die de woning biedt. De diepe ruimte is opgedeeld in een eetgedeelte met open keuken en aan de voorzijde de woonkamer. De woonkamer kijkt uit over de gezellige winkelstraat.. De keuken is voorzien van een kookplaat, oven en afzuigkap, tevens heeft u vanuit deze ruimte middels een vlizotrap toegang tot de zolderverdieping, die weer uitkijkt over de woonkamer.

De woning beschikt verder over een ruime slaapkamer van +- 10 m2, een badkamer, aparte toiletruimte en een inpandige berging waar ook de installaties te vinden zijn. De badkamer is voorzien van een bad, aparte douchecabine, wastafel, spiegel en een radiator. De slaapkamer kijkt uit over de gemeenschappelijke binnentuin en ligt daarmee aan de rustige kant van de woning.

Tot slot is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig, deze is bereikbaar vanuit het Lamme van Dieseplein.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De foto’s zijn van een vorige verhuring, de inrichting wijkt dan ook af van de huidige staat. Alle woningen worden kaal opgeleverd, tenzij u iets overneemt van de huidige huurder.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 2e
Buitenruimte Privé dakterras (7 m2) en gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 78 m2