vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Pontsteeg 23 Deventer

De Koning  | 87  | 2 kamers
Verhuurd
Binnenstad Deventer
Binnenstad Deventer

Omschrijving

Dit karakteristieke appartement is gelegen in het complex de Koning op een rustige locatie midden in de stad. De woning is gelegen op de 2de etage, middels lift en trap bereikbaar en beschikt over een eigen balkon, welke uitkijkt op de gemeenschappelijke binnentuin.

Via de sfeervolle gemeenschappelijke binnentuin kunt u via uw eigen ruime dakterras van 9 m2 de woning betreden.
Wanneer u het appartement betreedt komt u in een klein halletje vanwaar u rechtstreeks de woonkeuken binnenstapt. De langwerpige keuken is voorzien van inbouwapparatuur welke door ons wordt onderhouden. Verder is er in deze ruimte nog genoeg plek voor bijvoorbeeld een grote eetkamertafel.
Wanneer u doorloopt komt u in de woonkamer terecht. De woonkamer van ruim 28 m2 beschikt over grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval is.

Vanuit de woonkeuken heeft u toegang tot het halletje in het midden van de woning, vanwaar u toegang heeft tot de ruime badkamer, een berging en het toilet.
De ruime badkamer is voorzien van ligbad, aparte douchecabine en een wastafel met spiegel. In de naastgelegen berging bevinden zich de installaties (CV en MV), wasmachine aansluiting en is er nog voldoende opslagruimte.
Naast deze ruimtes kunt u vanuit de woonkeuken de ruime slaapkamer van +- 11 m2 betreden welke gesitueerd ligt aan de balkon-/binnentuinzijde.

Tot slot beschikt de woning over een ruime vliering met vlizotrap en is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig, deze is bereikbaar vanuit het Lamme van Dieseplein.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Type woning Appartement
Etage 2e
Buitenruimte Privé balkon en gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 78 m2

Bereikbaarheid en ligging

Midden in het centrum van Deventer, rustig en toch hartje binnenstad. Op loopafstand van de IJssel en het centraal station.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.