Omschrijving

Deze fraaie gelijkvloerse woning is gelegen op de eerste etage in het complex de Koning op een rustige locatie midden in de stad en beschikt over een eigen dakterras.

Indeling

Via de sfeervolle gemeenschappelijke binnentuin kunt u via uw eigen ruime dakterras van 22 m2 de woning betreden. Wanneer u het appartement binnenkomt vindt u in de hal het toilet, de meterkast en de deur naar de woonkamer. De woonkamer van ruim 25 m2 beschikt over grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval is. Aan de woonkamer grenst de open keuken, deze is voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven en afzuigkap. De inbouwapparatuur hoort bij de woning en wordt dan ook door ons onderhouden.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot alle andere ruimtes in de woning. Zo is er een inpandige berging aanwezig, hier bevinden zich de installaties (CV en MV), wasmachine aansluiting en is er nog voldoende opslagruimte. Naast de berging bevindt zich de badkamer met wastafel, spiegel, radiator en douchecabine. Achterin de woning kunt u de ruime slaapkamer van +- 21 m2 betreden. De slaapkamer kijkt uit op het Lamme van Dieseplein en de Pontsteeg en ligt daarmee aan de rustige kant van het complex. De woonkamer kijkt in zijn geheel uit op de kleine winkelstraat de Pontsteeg.

Tot slot is er een gemeenschappelijke fietsenberging en lift aanwezig in het complex.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De getoonde foto’s zijn genomen tijdens een vorige verhuring. De inrichting is daarom afwijkend van de huidige staat.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basiskenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Privé dakterras (22 m2) en gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 70 m2