Omschrijving

Deze fraaie gelijkvloerse woning is gelegen in complex de Koning op een rustige locatie midden in de stad. Het appartement is gelegen op de 1e etage en kijkt uit over het gezellige Lamme van Dieseplein.

Via de gemeenschappelijke binnentuin kunt u via het eigen dakterras van 11 m2 de woning betreden.
Wanneer u de woning betreedt komt u terecht in de lange hal, vanwaar u toegang heeft tot de keuken, woonkamer, kleine slaapkamer, toilet en badkamer.
De net afgewerkte badkamer is voorzien van wastafel met spiegel en bad. Het toilet is voorzien van een hangtoilet en fonteintje.

Wanneer u de woonkamer betreedt valt gelijk de vele lichtinval op. De woning beschikt zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde over openslaande deuren.
In het midden van de grote ruimte bevindt zich de open keuken, deze is voorzien van inbouwapparatuur welke door ons onderhouden wordt. Aan de achterzijde vindt u de eetkamer, vanwaar u ook weer toegang heeft tot het bijbehorende dakterras.
Aan de voorzijde (woonkamergedeelte) van het appartement bevindt zich de grote slaapkamer, welke uitzicht heeft over het mooie Lamme van Dieseplein. De slaapkamer beschikt over een inloopkast.
Naast de slaapkamer vindt u de bergruimte, hier bevinden zich de installaties, wasmachineaansluiting en bergplek voor uw spullen/voorraad.

Het complex is voorzien van een trappenhuis, een lift, een groene binnentuin en een gezamenlijke fietsenberging.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Privé dakterras (11 m2) en gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 98 m2