Omschrijving

Deze lichte maisonnette-woning is gelegen in het complex de Koning op een rustige locatie midden in de binnenstad. De maisonnette bevindt zich op de 1e etage, is middels een lift of trap bereikbaar en beschikt over een ruim dakterras.

Indeling

Via het ruime, zonnige dakterras heeft u toegang tot de woning en loopt u via de hal de woonkeuken en het toilet tegemoet.  De woonkeuken beschikt over een hoekkeuken die voorzien is van inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, oven en kookplaat. In de woonkeuken bevindt zich een grote schuifpui, hierdoor heeft u ook vanuit deze ruimte toegang tot het dakterras.
Wanneer u met de vaste trap naar boven gaat komt u  op de middelste verdieping van woning terecht, hier vindt u de badkamer, een berghok, de ruime slaapkamer en woonkamer. De woonkamer beschikt over een grote schuifpui, welke zich over de gehele lengte strekt. U heeft uitzicht over meerdere groene stadstuinen en kijkt recht op de Lebuiniskerk uit.
Met een vaste trap in de woonkamer komt u terecht op de zolderverdiepingen, welke middels een deur af te sluiten is en bijvoorbeeld als tweede slaapkamer gebruikt kan worden.

Het complex is voorzien van een trappenhuis, een lift, een groene binnentuin en een gezamenlijke fietsenberging.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 1e
Buitenruimte 23 m2
Woonoppervlakte 103 m2