Omschrijving

Deze lichte maisonnette-woning is gelegen in het complex de Koning op een rustige locatie midden in de binnenstad. De maisonnette bevindt zich op de 1e etage en is middels een lift of trap bereikbaar en beschikt over een ruim dakterras.

Indeling

Via het ruime, zonnige dakterras heeft u toegang tot de voordeur en loopt u via de hal de woonkeuken en het toilet tegemoet.  De woonkeuken, voorzien van een grote schuifpui die toegang geeft tot het dakterras, beschikt over een hoekkeuken die voorzien is van inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, oven en kookplaat.
Wanneer u met de vaste trap naar boven gaat komt u in de ruime en lichte woonkamer terecht. Ook de woonkamer beschikt over een grote schuifpui, welke zich over de gehele lengte strekt.
Via de overloop grenzend aan de woonkamer kunt u de badkamer, welke voorzien is van bad en de ruime aangrenzende slaapkamer betreden.
Met een vaste trap in de woonkamer komt u terecht op de zolderverdieping, welke middels een deur af te sluiten is en als tweede slaapkamer gebruikt kan worden.

Het complex is voorzien van een trappenhuis, een lift, een groene binnentuin en een gezamenlijke fietsenberging.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 1e
Buitenruimte 23 m2
Woonoppervlakte 103 m2