Omschrijving

In een rustige winkelstraat in de binnenstad van Deventer ligt dit luxe afgewerkt en royale appartement met eigen balkon. Het appartement is gelegen op de tweede etage en is bereikbaar vanuit het trappenhuis.

Werkzaamheden

Het appartement wordt op dit moment compleet gerenoveerd. De foto’s zijn van niet gerenoveerd staat, maar geven een goede indruk van de ruimte. De renovatiewerkzaamheden die verrichte worden zijn het compleet vervangen van de keuken, badkamer en het toilet, het sausen van de gehele woning, het lakken van de kozijnen, het vervangen van de bestaande deuren en het bijbehorende glaswerk en het maken van een doorgang tussen de keuken en de woonkamer. Daarnaast zullen er nog andere werkzaamheden verricht worden om de woning weer te voorzien van de hoogwaardige kwaliteit waar we naar streven.

Indeling

U treedt binnen in de lange L-vormige hal waaraan zich alle ruimtes van het appartement bevinden. Als eerste heeft u toegang tot de keuken, deze wordt voorzien van een ziteiland en een recht aanrechtblok tegen de wand. In het blok aan de wand vindt u alle inbouwapparatuur zoals een combi-oven, koel-vriescombinatie, afzuigkap, kookplaat en vaatwasser.
Vanuit de keuken kunt u middels de gecreëerde doorgang naar de royale woonkamer. De woonkamer kijkt uit op de groene binnentuin van de Bruynssteeg, waar zich ook de berging bevindt.
Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich een deur terug naar de centraal gelegen hal. Vanuit hier heeft u toegang tot een werkkamer, washok, badkamer, toilet en de twee slaapkamers.
De badkamer en het toilet worden in dezelfde stijl afgewerkt, namelijk wit en antraciet tegelwerk. In de badkamer vindt u een glazen douchecabine, wastafelmeubel met spiegel en een designradiator. Het toilet wordt voorzien van een fonteintje en een hangtoilet.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De foto van het toilet kan op details afwijken van het te plaatsen toilet.
  • De perspectieven zijn ter illustratie, de ruimte waarin de keuken getekend is wijkt op detail af van de woning.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 2e
Buitenruimte Balkon van 4m2
Woonoppervlakte 129 m2