Omschrijving

In een rustige winkelstraat in de binnenstad van Deventer ligt dit luxe afgewerkt en royale appartement met eigen balkon. Het appartement is gelegen op de tweede etage van het monumentale pand en is bereikbaar vanuit het trappenhuis.

Indeling

In 2022 is de woning volledig gerenoveerd, met als uitgangspunt een mix tussen oud en nieuw. Zo zijn de oude balken van dit monumentale pand behouden gebleven en geaccentueerd en zijn de keuken, badkamer en het toilet luxe afgewerkt. De eerste ruimte die u vanuit de lange L-vormige hal kunt betreden is de keuken, welke doormiddel van een doorbraak verbonden is met de royale woonkamer én toegang geeft tot het eigen balkon. De keuken is voorzien van een ziteiland en wandkeukenblok, beide voorzien van een composiet aanrechtblad. In de wandkeuken vindt u de inbouwapparatuur zoals een combi-oven, koel-vriescombinatie, afzuigkap, kookplaat en vaatwasser. Doorlopende naar de woonkamer kijkt uit op de groene binnentuin van de Bruynssteeg, waar zich ook de berging bevindt. Zowel via de keuken als de woonkamer heeft u weer toegang tot de centraal gelegen hal. Hier bevinden zich de overige ruimtes, zoals de werkkamer, washok, badkamer, toilet en twee slaapkamers. De badkamer en het toilet zijn in dezelfde stijl afgewerkt, wit en antraciet tegelwerk. In de badkamer vindt u een glazen douchecabine, wastafelmeubel met dubbele wastafel met spiegel en een designradiator. Het toilet is voorzien van een fonteintje en een hangtoilet.

Overige informatie 

  • Foto’s zijn van direct na de verbouwing in 2022 en kunnen op detail afwijken van de huidige staat.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 2e
Buitenruimte Balkon van +- 6 m2
Woonoppervlakte + externe bergruimte 129 m2