Omschrijving

In een rustige winkelstraat in de binnenstad van Deventer ligt dit luxe afgewerkt en royale appartement met eigen dakterras. Het appartement is gelegen op de eerste etage en bereikbaar vanuit het trappenhuis.

Indeling

Dit ruim opgezette appartement is in 2018 volledig gerenoveerd. Tijdens de renovatie zijn alle ruimtes voorzien van nieuw stucwerk en verf, is er een opening gecreëerd tussen de woonkamer en de keuken en zijn de keuken, badkamer en het toilet compleet gerenoveerd. Zo is er een hoogglans witte keuken met zwart stenen blad geplaatst en kunt u zitten aan het eiland wat midden in de keuken gesitueerd is.  In de badkamer zijn grote, antracieten vloertegels geplaatst en zijn de wanden voorzien van brede, witte wandtegels. Verder vindt u in de gerenoveerde badkamer een glazen douchecabine, badkamermeubel met spiegel en lamp en een handdoekenradiator. Het aparte toilet is in dezelfde stijl als de badkamer gemaakt.

De royale woonkamer en keuken grenzen aan het ruime dakterras en kijken uit over de groene binnentuin van het achterliggende wooncomplex. In deze binnentuin vindt u tevens een eigen fietsenberging. Vanuit de woonkamer en de keuken kunt u de L-vormige hal betreden, hieraan bevinden zich alle ruimtes van het appartement. In het achterste gedeelte van de brede hal bevinden zich het toilet, de badkamer, de twee slaapkamers, een washok en een installatieruimte.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 14m2
Woonoppervlakte 121 m2