Omschrijving

In een rustige winkelstraat in de binnenstad van Deventer ligt dit appartement met eigen dakterras. Het appartement is gelegen op de eerste etage en bereikbaar vanuit het trappenhuis.

Indeling

Dit appartement wordt voor de nieuwe oplevering voorzien van een nieuwe keuken en badkamer en is daarmee weer helemaal van deze tijd! Zo wordt er een hoogglans witte keuken met zwart stenen blad geplaatst en wordt de keuken voorzien van een kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. In de badkamer worden grote, antracieten vloertegels geplaatst en worden de wanden voorzien van brede, witte wandtegels. Verder vindt u in de gerenoveerde badkamer een glazen douchecabine, badkamermeubel met spiegel en lamp, een hangtoilet en een handdoekenradiator.

De woning beschikt over een lange, grote ruimte waar de woonkamer en keuken gesitueerd zijn. Als eerste loopt u vanuit de hal de ruime keuken binnen, vanwaar u middels een versmalling door kan lopen naar de woonkamer. De keuken kijkt uit op de Nieuwstraat, een rustige winkelstraat in de binnenstad van Deventer. De woonkamer grenst aan het ruime dakterras en kijkt uit over een groene binnentuin van het achterliggende complex. In deze binnentuin vindt u tevens een eigen fietsenberging.
Verder beschikt de woning over één ruime slaapkamer welke aan de voorzijde van het complex gesitueerd is en een extra bergruimte, deze kunt u via het balkon bereiken.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 10m2
Woonoppervlakte 83 m2