Omschrijving

Dit fraaie appartement ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. Het pand heeft de bijzondere bouwstijl: de zogenaamde postkantorengotiek. Het pand is in 2006 volledig gerenoveerd en er zijn 26 woningen gerealiseerd. De authentieke elementen waarover het gebouw beschikt, zijn tijdens de renovatie zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn in de ruime hal op de begane grond de voormalige loketten nog zichtbaar.

Met trap of lift komt u op de derde verdieping waar de entree van deze woning zich bevindt.
U komt binnen in de lange hal vanwaar u alle ruimtes van dit appartement kan betreden.
Aan de linkerzijde van de hal bevinden zich de drie slaapkamers van 12, 10 en 18 m2. Aan de rechter zijde heeft u toegang tot het toilet en de ruime badkamer met bad, tweede toilet en aparte doucheruimte.
Wanneer u het einde van de hal bereikt loopt u de woonkamer met open keuken in. De keuken is van inbouwapparatuur voorzien en kijkt uit over de woonkamer.
Vanuit de woonkamer heeft u via een klein trappetje toegang tot uw eigen zonnige dakterras van 10 m2.

In de meeste ruimtes van de woning vindt u nog de karakteristieke uitstraling van het oude postkantoor terug. Denk hierbij aan veel kleine ramen en houten balken. Ook in de algemene ruimte hebben wij de sfeer van dit mooie pand behouden, zoals de loketten op de begane grond.

Extra info: Voor de wasmachine is een aparte ruimte in de woning, zodat u deze niet in de badkamer neer hoeft te zetten. Tevens is er nog een trapberging voor opslag.
Beneden in het gebouw bevindt zich een eigen afgesloten berging, welke voldoende ruimte biedt voor opslag en stalling van uw fiets(en).

Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Binnenkort meer foto’s!

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 3e
Buitenruimte Privé dakterras (ca. 10m2)
Woonoppervlakte 117 m2