woensdag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Nieuwstraat 144 Deventer

La Poste  | 112 m2  | 4 kamers
Verhuurd
Nieuwstraat 102 (46)
Woonkamer klok
Gedeelte woonkamer
Keuken
Grote slaapkamer
Gedeelte kleine slaapkamer
Slaapkamer klein
Hal
Badkamer 1
badkamer 2
Badkamer 3
Buiten terras
Aankomst hal bij voordeur (algemene ruimte)
Nieuwstraat 102 (46)
Woonkamer klok
Gedeelte woonkamer
Keuken
Grote slaapkamer
Gedeelte kleine slaapkamer
Slaapkamer klein
Hal
Badkamer 1
badkamer 2
Badkamer 3
Buiten terras
Aankomst hal bij voordeur (algemene ruimte)

Omschrijving

Dit fraaie appartement ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. De authentieke elementen waarover het gebouw beschikt, zijn tijdens de renovatie zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn in de ruime hal op de begane grond de voormalige loketten nog zichtbaar.

Indeling

Met de trap of lift komt u op de derde verdieping waar de entree van deze woning zich bevindt. Wanneer u de woning betreedt komt u in de lange hal waar u toegang heeft tot alle ruimtes van het appartement.
De grote woonkamer met zichtbare oude balken en authentieke uitstraling beschikt over een open keuken welke is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en inbouwoven.
Naast de woonkamer is de grote slaapkamer gesitueerd, verderop in de hal bevindt zich de tweede slaapkamer. Daarnaast is de grote zolder te gebruiken als eventuele logeerkamer/hobbykamer.
Naast de woonkamer en de slaapkamers vindt u ook de badkamer, het toilet, berghok en washok op de beneden verdieping. De badkamer is voorzien van een bad, douchecabine, wastafel en tweede toilet.

Via de zolderverdieping, welke middels een vast trap bereikbaar is, heeft u toegang tot het eigen dakterras. Hier heeft u voldoende privacy en heeft u ruimte voor het plaatsen van een zitje.

Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 3e
Buitenruimte Dakterras (16m2)
Woonoppervlakte 96 m2

Ligging

In het centrum aan de mooie maar rustige winkelstraat, de Nieuwstraat. Nabij de IJssel en het station.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.