Omschrijving

Dit fraaie appartement ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. De authentieke elementen waarover het gebouw beschikt, zijn tijdens de renovatie zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn in de ruime hal op de begane grond de voormalige loketten nog zichtbaar.

Indeling

Met de trap of lift komt u op de derde verdieping waar de entree van deze woning zich bevindt. Wanneer u de woning betreedt komt u in de lange hal waar u toegang heeft tot alle ruimtes van het appartement.
De grote woonkamer met zichtbare oude balken en authentieke uitstraling beschikt over een open keuken welke gerenoveerd aan u opgeleverd wordt en wordt voorzien van een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Naast de woonkamer is de grote slaapkamer gesitueerd, verderop in de hal bevindt zich een tweede slaapkamer. Naast eerder genoemde ruimtes vindt u ook de badkamer, het toilet, berghok en washok op de beneden verdieping. De badkamer is voorzien van een bad, douchecabine, wastafel en tweede toilet.

Via de zolderverdieping, welke middels een vast trap bereikbaar is, heeft u toegang tot het eigen dakterras. Hier heeft u voldoende privacy en heeft u ruimte voor het plaatsen van een zitje. De  grote zolder is te gebruiken als logeerkamer/hobbykamer of als bergplaats voor uw spullen.

Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd;
  • Aanzichten van de nieuwe keuken zijn op aanvraag beschikbaar.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 3e
Buitenruimte Dakterras (16m2)
Woonoppervlakte 96 m2