Omschrijving

Dit fraaie appartement ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. De authentieke elementen waarover het gebouw beschikt, zijn tijdens de renovatie zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn in de ruime hal op de begane grond de voormalige loketten nog zichtbaar en is de woning voorzien van kenmerkende markiezen.

Indeling

Met de trap of lift komt u op de eerste verdieping waar de entree van deze woning zich bevindt.
Via de entree heeft u toegang tot de meterkast en berging met installaties en woonkamer met open-keuken.
De ruime woonkamer is voorzien van een hoge plafonds en raampartijen in de volledige lengte van de woning. De open woonkeuken is voorzien van een hoekopgestelde keuken en beschikt over een gaskookplaat, oven en afzuigkap.

Vanuit de woonkamer loopt u via de hal naar de twee slaapkamers, badkamer en het toilet. Een van de slaapkamers is voorzien van een vliering die bereikbaar is via een vaste trap.
In de hal is daarnaast ook een opstelruimte voor uw wasmachine en eventuele droger gesitueerd.  De badkamer beschikt over een ligbad,  en aparte douchehoek. De badkamer wordt voor verhuur voorzien van een thermostaatkraan, een nieuw wastafelmeubel met spiegel inclusief lamp en een glazen douchedeur.

Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Geen
Woonoppervlakte 89 m2