Omschrijving

In het voormalige postkantoor ligt deze ruime woning welke gesitueerd is op een rustige locatie in de binnenstad van Deventer. De entree naar de woning bevindt zich in de algemene toegangshal.

Wanneer u de woning betreedt komt u terecht in de hal met berging, toilet, trap naar de eerste etage en toegang naar de ruime woonkamer (30m2) met half open keuken (10m2).
De keuken is voorzien van een hoekopgestelde keukeninrichting en beschikt over een afzuigkap, kookplaat (2021), oven (2021) en aansluiting voor een vaatwasmachine. De woonkamer kijkt uit op de rustige Smedenstraat. De gehele beneden verdieping wordt opgeleverd met een PVC-vloer (2020).

Met de vaste trap bereikt u de eerste etage. Hier is toegang naar twee ruime slaapkamers (20 m2 en 15 m2). Een van de slaapkamers is voorzien van een loggia. De badkamer (4,5 m2) is voorzien van een tweede toilet, ligbad en aparte douchehoek.

Extra info: Voor de wasmachine is een aparte ruimte in de woning, zodat u deze niet in de badkamer neer hoeft te zetten. Tevens is er nog een trapberging voor opslag.
Beneden in het gebouw bevindt zich een eigen afgesloten berging, welke voldoende ruimte biedt voor opslag en stalling van uw fiets(en).

Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Het wooncomplex La Poste

Deze fraaie woning ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. Het pand heeft de bijzondere bouwstijl: de zogenaamde postkantorengotiek. Het pand is in 2006 volledig gerenoveerd en er zijn 26 woningen gerealiseerd. De authentieke elementen waarover het gebouw beschikt, zijn tijdens de renovatie zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn in de ruime hal op de begane grond de voormalige loketten nog zichtbaar.

Overige informatie

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

De bezichtigingen zullen in week 39 op één dag worden gepland. Nadere informatie volgt woensdag.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage BG en 1e
Buitenruimte Inpandig balkon (5m2)
Woonoppervlakte 103 m2