Omschrijving

Deze speels vormgegeven maisonnettewoning ligt in het voormalig postkantoor van Deventer en beschikt over twee slaapkamers en een ruime werkkamer.

Indeling

Via de entree heeft u toegang tot de meterkast, berging met installaties,  toilet, trapopgang en woonkamer met open-keuken. De woonkamer loopt in een ronding door naar de hoekkeuken, welke is voorzien van een kookplaat, oven en afzuigkap. De L-vormige ruimte is op verschillende manieren in te delen en beschikt over genoeg plek voor een gezellige eethoek.

Met de trap bereikt u de bovenverdieping waar zich de twee slaapkamers van 13 en 12 m2, een werkkamer van 10 m2, badkamer en wasruimte bevinden. De badkamer beschikt over een ligbad, 2e toilet en aparte douchehoek. Tussen de badkamer en hoofdslaapkamer bevindt zich een aparte ruimte waar u de droger en wasmachine kwijt kunt.

In de kelder van het gebouw is de fietsenberging gelegen. Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De foto’s zijn van een eerdere verhuring en wijken door de aanpassingen iets af van de huidige staat.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage BG en 1e
Buitenruimte Geen
Woonoppervlakte 98 m2