vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Nieuwstraat 118 Deventer

La Poste  | 98 m2  | 4 kamers
Verhuurd
nieuwstraat 116 (24)
Nieuwstraat 110 (24)
Woonkamer
Woonkamer-kamer
Keuken 2
Slaapkamer 1
Badkamer 3
nieuwstraat 116 (26)
Nieuwstraat 110 (26)
nieuwstraat 116 (24)
Nieuwstraat 110 (24)
Woonkamer
Woonkamer-kamer
Keuken 2
Slaapkamer 1
Badkamer 3
nieuwstraat 116 (26)
Nieuwstraat 110 (26)
Plattegrond BG
Plattegrond 1e verd

Omschrijving

Deze speels vormgegeven maisonnettewoning ligt in het voormalig postkantoor van Deventer en beschikt over twee slaapkamers en een ruime werkkamer.

Indeling

Via de ruime entree heeft u toegang tot de meterkast, berging met installaties,  toilet, trapopgang en woonkamer met open-keuken.
De woonkamer loopt in een ronding door naar de ruime hoekkeuken, welke is voorzien van een kookplaat, oven en afzuigkap. De L-vormige ruimte is op verschillende manieren in te delen en beschikt over genoeg plek voor een gezellige eethoek.

Met de trap bereikt u de bovenverdieping waar zich de twee slaapkamers van 13 en 12 m2, een werkkamer van 10 m2, badkamer en wasruimte bevinden. De badkamer beschikt over een ligbad, 2e toilet en aparte douchehoek. Tussen de badkamer en hoofdslaapkamer bevindt zich een aparte ruimte waar u de droger en wasmachine kwijt kunt.

In de kelder van het gebouw is de fietsenberging gelegen.
Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage BG en 1e
Buitenruimte Geen
Woonoppervlakte 98 m2

Bereikbaarheid en ligging

In het centrum aan de mooie maar rustige winkelstraat, de Nieuwstraat. Nabij de IJssel en het station, beide op loopafstand. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement behoort tot het project ‘La Poste’.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.