Omschrijving

Deze fraaie instapklare maisonnettewoning, welke voorzien is van een prachtige vloer, ligt in het voormalig postkantoor van Deventer. Vanuit de gemeenschappelijke hal bereikt u de voordeur van de woning.

Indeling

Via de entree heeft u toegang tot de meterkast, berging met installaties,  toilet, trapopgang en woonkamer met open-keuken.
De ruime woonkamer is voorzien van een hoge raampartij in de volledige lengte van de woning. De open woonkeuken is voorzien van een hoekopgestelde keuken en beschikt over een gaskookplaat, oven en afzuigkap en wordt door ons onderhouden. Onder de trap is vanuit de woonkamer een bergruimte gesitueerd.

Met de trap bereikt u de bovenverdieping welke is voorzien van 2 ruime slaapkamers (15 m2 en 13 m2). Vanaf de ruime overloop is tevens toegang tot de berging die voorzien is van aansluitingen voor wasmachine en droger. De badkamer beschikt over een ligbad, 2e toilet en aparte douchehoek.

De woning is door ons geheel voorzien van een mooie PVC-vloer en deze behoort dan ook tot de woning. Dat betekend dat dit geen overname betreft en er geen kosten voor in rekening gebracht worden. Daarnaast biedt de huidige bewoner gratis gordijnen aan, daarmee is deze woning instapklaar!

In de kelder van het gebouw is de fietsenberging gelegen.
Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage BG en 1e
Buitenruimte Geen
Woonoppervlakte 93 m2