Omschrijving

Ontdek deze unieke maisonnettewoning in het hart van de stad! De woning beschikt over authentieke details, die door de hele woning zichtbaar zijn.

Indeling

Via de entree, waar nog de oude loketten zichtbaar zijn, heeft u toegang tot de woning. U komt binnen in een ruime hal,  waar u het toilet, twee technische ruimtes, een trapkast en de trap naar boven vindt. Vanuit de hal loopt u de woonkamer in, een zeer ruim opgezette ruimte met grote raampartij en boven u uitzicht op de vide. De naastgelegen woonkeuken is wederom ruim opgezet en beschikt over een hoekkeuken met ingebouwde oven, gaskookplaat en een afzuigkap. Uw keukentafel kan zowel in de woonkeuken als in de woonkamer geplaatst worden. Of wellicht in beide ruimtes? Er wordt op dit moment onderzocht of de muur tussen de keuken en de woonkamer verwijderd kan worden, wat uiteraard invloed heeft op de indeling. Heeft u deze aanpassing liever niet, dan is dat ook bespreekbaar.

Op de verdieping ontdekt u twee goede slaapkamers én een veelzijdige ruimte die voor diverse doeleinden geschikt is, de vide. Aan een van de slaapkamers grenst het balkon, waar u heerlijk kunt genieten van de ochtend- en middagzon. De badkamer is praktisch en volledig ingedeeld met een bad, wastafel, handdoekenradiator en aparte douchehoek. Er wordt een glazen zijwand geplaatst, zodat douchen met een douchegordijn verleden tijd is! Daarnaast biedt de overloop een handige nis met aansluitingen voor uw wasmachine en droger.

Als kers op de taart beschikt u over een eigen afsluitbare berging in het souterrain. Hier heeft u alle ruimte voor het opbergen van uw spullen/fietsen.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Er zijn beperkte en geen actuele foto’s beschikbaar. De getoonde foto’s zijn van een vorige verhuring.
  • Vanwege de levertijd van de douchewand, wordt deze in bewoonde staat geplaatst. e afspraak vindt in overleg met u plaats.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage BG en 1e
Buitenruimte Balkon 5m2
Woonoppervlakte 112 m2