vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Nieuwstraat 110 Deventer

La Poste  | 74 m2  | 3 kamers
Verhuurd
Nieuwstraat 124-34
Nieuwstraat 110 (20)
Nieuwstraat 110 (2)
Nieuwstraat 110 (3)
Nieuwstraat 110 (5)
Nieuwstraat 110 (9)
Nieuwstraat 110 (12)
Nieuwstraat 110 (7)
Nieuwstraat 110 (24)
Nieuwstraat 110 (26)
Nieuwstraat 124-34
Nieuwstraat 110 (20)
Nieuwstraat 110 (2)
Nieuwstraat 110 (3)
Nieuwstraat 110 (5)
Nieuwstraat 110 (9)
Nieuwstraat 110 (12)
Nieuwstraat 110 (7)
Nieuwstraat 110 (24)
Nieuwstraat 110 (26)
Plattegrond Nieuwstraat 110 BG
Plattegrond Nieuwstraat 110 1e

Omschrijving

Deze knusse maisonnette is gelegen in het voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat, aan de rand van het centrum.

Indeling

De woning ligt aan de ruime gemeenschappelijke hal op de begane grond. De entree van de woning is in een van de voormalige loketten gesitueerd, net als een deel van de keuken.
Wanneer u de hal van de woning betreedt bevinden zich daar de meterkast, toiletruimte met hangtoilet, garderoberuimte en toegang naar de keuken en woonkamer. De keuken is compact en voorzien van een koelkast, gaskookplaat met oven en een afzuigkap. De keuken is halfopen en gelegen aan de lichte woonkamer welke beschikt over een grote en hoge raampartij.

Met de trap bereikt u de overloop met daaraan de grote slaapkamer en de naastgelegen badkamer. De badkamer is voorzien van een douchehoek met een glazen douchewand, wastafel met spiegel, designradiator en wasmachineaansluiting. Tot slot is er een 3e kamer aanwezig die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als hobbyruimte of logeerkamer.

In de kelder van het gebouw is de fietsenberging gelegen. Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Het wooncomplex La Poste

Deze fraaie woning ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. Het pand heeft de bijzondere bouwstijl: de zogenaamde postkantorengotiek. Het pand is in 2006 volledig gerenoveerd en er zijn 26 woningen gerealiseerd. De authentieke elementen waarover het gebouw beschikt, zijn tijdens de renovatie zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn in de ruime hal op de begane grond de voormalige loketten nog zichtbaar.

Overige informatie

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De foto van de badkamer is nog zonder glazen douchewand, deze is later bijgeplaatst.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage BG en 1e
Buitenruimte Geen
Woonoppervlakte 74 m2

Bereikbaarheid en ligging

In het centrum aan de mooie maar rustige winkelstraat, de Nieuwstraat. Nabij de IJssel en het station, beide op loopafstand. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement behoort tot het project ‘La Poste’.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.