vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Nieuwstraat 104 Deventer

La Poste  | 77 m2  | 3 kamers
Verhuurd
Nieuwstraat 124-33
IMG_0375
IMG_0379
IMG_0636
IMG_0367
IMG_0646
IMG_0371
IMG_0374
Nieuwstraat 110 (26)
Nieuwstraat 110 (24)
Nieuwstraat 124-33
IMG_0375
IMG_0379
IMG_0636
IMG_0367
IMG_0646
IMG_0371
IMG_0374
Nieuwstraat 110 (26)
Nieuwstraat 110 (24)
PL 1e
PL GB

Omschrijving

Deze knusse maisonnette woning is gelegen in het voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat, aan de rand van de binnenstad van Deventer.

Indeling

Deze maisonnette ligt aan de ruime hal op de begane grond. De entree van de woning is in één van de voormalige loketten gesitueerd.
Wanneer u de hal betreedt bevinden zich daar de meterkast, toiletruimte met hangtoilet, garderoberuimte en toegang naar de keuken. De keuken is compact en voorzien van een koelkast, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine en oven. De keuken is halfopen en gelegen aan de lichte woonkamer welke beschikt over een grote en hoge raampartij.

Met de trap bereikt u de overloop met daaraan de ruime slaapkamer en de naastgelegen badkamer welke is voorzien van een douchecabine, wastafel met spiegel, designradiator en wasmachineaansluiting.
Tot slot is er een 3e kamer aanwezig die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als hobby ruimte of logeerkamer.

In de kelder van het gebouw is de fietsenberging gelegen.
Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Het wooncomplex La Poste

Deze fraaie woning ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. Het pand heeft de bijzondere bouwstijl: de zogenaamde postkantorengotiek. Het pand is in 2006 volledig gerenoveerd en er zijn 26 woningen gerealiseerd. De authentieke elementen waarover het gebouw beschikt, zijn tijdens de renovatie zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn in de ruime hal op de begane grond de voormalige loketten nog zichtbaar.

Overige informatie

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage BG en 1e
Buitenruimte Geen
Woonoppervlakte 77 m2

Bereikbaarheid en ligging

In het centrum aan de mooie maar rustige winkelstraat, de Nieuwstraat. Nabij de IJssel en het station, beide op loopafstand. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement behoort tot het project ‘La Poste’.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.