Omschrijving

Deze karakteristieke, riante maisonnette woning is gelegen in het voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat, aan de rand van de binnenstad van Deventer.

Indeling

Aan de rustige rand van de binnenstad ligt op de begane grond van het gebouw La Poste deze riante maisonnette. De woning kenmerkt zich door de oude karakteristieke elementen, de ruime opzet en de vele raampartijen met veel lichtinval.

Als enige woning in het appartementencomplex beschikt deze woning over een eigen voordeur aan de buitenzijde van het complex, loopt u toch in de centrale hal? Geen probleem, daar bevindt zich de tweede voordeur. U betreedt de woning op de begane grond, hier vindt u de hal waar zich het toilet, de meterkast en de trap bevinden. Vanuit de hal heeft u ook toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. De keuken wordt gerenoveerd en krijgt een flinke upgrade, zo komt er een hoogglans witte hoekkeuken met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel-vriescombinatie.

Via de trap in de hal kunt u de overige verdiepingen van de woning bereiken. Beneden bevindt zich de kelder, deze is opgedeeld in drie verschillende en bruikbare ruimtes. Boven bevinden zich de overige ruimtes, zoals de badkamer, inbouwkast, wasruimte, cv-hok en de drie slaapkamers. De drie slaapkamers zijn allen voorzien van grote vensterbanken, deze lenen zich perfect voor het plaatsen van kussens, zo kunt u genieten van het uitzicht.
De badkamer krijgt een upgrade, zo wordt er een glazen douchewand met deur geplaatst, worden de vloertegels vervangen voor grote antracieten tegels, zullen de kranen vervangen worden voor thermostaatkranen, wordt de douchekop vervangen voor een stortdouche en zal er een dubbele wastafelmeubel met spiegel geplaats worden.

In de kelder van het gebouw is de fietsenberging gelegen.
Naast het gebouw bevindt zich een bezoekersparkeerplaats. Verwacht u bezoek? Dan kunt u, indien beschikbaar, een parkeerplaats aanvragen voor maximaal 1 dag.

Het wooncomplex La Poste

Deze fraaie woning ligt in het karakteristieke voormalige postkantoor aan de Nieuwstraat. Het pand heeft de bijzondere bouwstijl: de zogenaamde postkantorengotiek. Het pand is in 2006 volledig gerenoveerd en er zijn 26 woningen gerealiseerd. De authentieke elementen waarover het gebouw beschikt, zijn tijdens de renovatie zoveel mogelijk bewaard gebleven. Zo zijn in de ruime hal op de begane grond de voormalige loketten nog zichtbaar.

Overige informatie

  • Vanwege de renovatie die nog uitgevoerd dient te worden zijn er geen foto’s beschikbaar van de keuken en badkamer. Zodra er aanzichten beschikbaar zijn, zullen wij deze publiceren.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage Kelder, BG en 1e etage
Buitenruimte Geen
Woonoppervlakte 135 m2
Extra oppervlakte 30 m2