vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Bruynssteeg 8 D Deventer

€ 1241,- pm
De Bruynssteeg  | 106 m2  | 5 kamers
Verhuurd
Bruinsteeg 8C (23)
Keuken
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4
Badkamer Foto_03 - kopie
Bruinsteeg 8C (23)
Keuken
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4
Badkamer Foto_03 - kopie
Bruynssteeg plattegrond woonverdieping
Bruynssteeg plattegrond etage

Omschrijving

Deze ruime maisonnette beschikt over maar liefst 4 slaapkamers en 2 woonlagen welke zijn gesitueerd zijn op de 3e en 4e etage van dit wooncomplex.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de twee ruime slaapkamers van 12 en 9 m2, welke uitkijken op de gezellige binnentuin. Naast de slaapkamers zit de in 2018 gerenoveerde badkamer. De badkamer is voorzien van een glazen douchecabine, badkamermeubel met spiegel en een designradiator. Ook is er op deze woonlaag een berging met wasmachine aansluiting, het toilet en de woonkamer met open keuken aanwezig. De keuken, welke ook in 2018 gerenoveerd is, heeft een hoekopstelling en beschikt over een gaskookplaat, vaatwasmachine en afzuigkap. De twee overige slaapkamers en tweede toilet bevinden zich op de bovenste etage, deze is middels een vaste trap bereikbaar.

Er is een ruime gezellige binnentuin aanwezig, waar bewoners gebruik van kunnen maken. In de tuin ligt ook de eigen fietsenberging.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De huidige huurders hebben de woning twee jaar geleden van een nieuwe vloer voorzien, deze wordt ter overname aangeboden.
  • De afmetingen op de plattegrond wijken iets af, de woonoppervlakte vermeld in de advertentie is juist.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 3e en 4e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 106 m2

Bereikbaarheid en ligging

Deze woning bevindt zich  aan één van de oudste straten van Deventer. Midden in het centrum, met de IJssel en station op loopafstand.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.