Omschrijving

Misschien wel een van de meest bijzondere woningen in ons bezit, de Kleine Poot 6. Deze studio is niet alleen opvallend door haar bijzondere kenmerken in de woning, ook springt de trapgevel van dit zeer oude monument in het oog.

Indeling

Via een loopbrug en een gemeenschappelijk dakterras bereikt u de woning. Binnengekomen in de studio vindt u bovenaan de toegangstrap het toilet en de deur naar de studio zelf. De standaard keuken/woonkamer is door de bewoner uitgebreid met een keukeneiland en een zeer ruime bergkast, welke nu tot de woning behoren. Het keukeneiland dient als extra werkruimte en zitgedeelte en het oorspronkelijke keukenblok is voorzien van een kookplaat, wasbak en afzuigkap. De sfeer van leefruimte kan getypeerd worden als historisch met een industriële, moderne look. Midden in de woonkamer bevindt zich de wenteltrap met stalen frame naar de slaapvide. De vide is zeer ruim opgezet en beschikt over een kleine doucheruimte en genoeg daglichttoetreding.

De woning beschikt verder over een gemeenschappelijke berging en zoals eerder genoemd een gemeenschappelijk dakterras welke u deelt met de overige 5 woningen in dit complex.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De foto’s zijn van een eerdere verhuring en wijken door de aanpassingen iets af van de huidige staat.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Studio
Etage 1e
Buitenruimte Gemeenschappelijk dakterras
Woonoppervlakte 105 m2