Omschrijving

Deze maisonnette woning is gelegen aan een van de leukste hofjes van de binnenstad; het Hof van Adwaita en beschikt over maar liefst drie slaapkamers.

Indeling

Via het trappenhuis en een eigen bruggetje met balkon bereikt u de woning. Wanneer u de woning betreedt komt u in de hal terecht waar zich het toilet, de trap en de meterkast bevinden.
Aan de rechterzijde bevindt zich de deur naar de woonkamer, wanneer u naar binnenloopt vallen gelijk de grote raampartijen met veel lichtinval op. Daarnaast is het mogelijk om vanuit de woonkamer, via de openslaande glazen deuren het balkon te bereiken.
Grenzend aan de woonkamer vindt u de moderne open keuken welke voorzien is van een kookplaat, afzuigkap, koel/vries-combi en een vaatwasmachine.

Vanuit de hal is middels een vaste trap de bovenverdieping te bereiken waar zich onder andere de drie slaapkamers van 9,5, 14 en 7 m2 bevinden. Tevens vindt u op deze verdieping een bergruimte met daarin de installaties en aansluiting voor een wasmachine en droger.
De moderne badkamer is voorzien van een glazen douchecabine, stortdouche, designradiator en badkamermeubel met spiegel en bijbehorende LED-verlichting.

In 2018 is de woning geheel gerenoveerd. Hierbij is de gehele woning  gesausd en zijn de badkamer, het toilet en de keuken compleet vernieuwd.

U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke berging en binnentuin gesitueerd op de begane grond. De tuin is overdag voor iedereen toegankelijk, ’s avonds wordt deze middels een hek afgesloten en is deze alleen voor bewoners te bereiken.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Foto’s zijn van een vorige verhuring, de inrichting is daarom afwijkend van de huidige staat.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 2e
Buitenruimte 8 m2
Woonoppervlakte 87 m2