vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Hof van Adwaita 19 Deventer

Hof van Adwaita III  | 60 m2  | 1 kamer
Verhuurd
Checklist huis bezichtigen
IMG_0278
IMG_0275
IMG_0276
IMG_0288
IMG_0280
IMG_0282
IMG_0285
Hof van Adwaita Poppenhuis
Checklist huis bezichtigen
IMG_0278
IMG_0275
IMG_0276
IMG_0288
IMG_0280
IMG_0282
IMG_0285
Hof van Adwaita Poppenhuis
Plattegrond HVA 19

Omschrijving

Deze studio is gelegen aan een van de leukste hofjes van de binnenstad; het Hof van Adwaita. De toegangspoort tot het Hof van Adwaita is gelegen aan de Assenstraat en is in de avond alleen toegankelijk voor bewoners van de appartementen rondom het hofje.

Indeling

Deze knusse woning bevindt zich op de begane grond en is direct vanuit de binnentuin bereikbaar. Met een klein trappetje naar beneden komt u bij de voordeur van de studio en heeft u via het kleine halletje toegang tot de leefruimte.
De woonkamer beschikt over grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval is en u uitzicht heeft over de gezellige binnentuin. Daarnaast is er een open keuken, deze is voorzien van inbouwapparatuur en wordt door ons onderhouden.

Met een klein trappetje naar boven komt u in de open slaapkamer terecht, welke door hoogteverschil en balustrade gescheiden is van de woonkamer/keuken.
Grenzend aan de slaapkamer bevindt zich het tweede halletje, vanwaar u toegang heeft tot het toilet, een bergruimte en de badkamer.

U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke berging en binnentuin gesitueerd op de begane grond.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Studio
Etage BG
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 60 m2

Bereikbaarheid en ligging

De Assenstraat ligt midden in de historische binnenstad van Deventer. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement Hof van Adwaita 19 behoort tot het project ‘Hof van Adwaita 3’ en bevindt zich aan het gelijknamige hofje. Rondom dit hofje heeft Wonen Boven Winkels 21 appartementen en een atelier gerealiseerd. De Hof van Adwaita is toegankelijk voor alle bewoners.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.