Omschrijving

Deze studio is gelegen aan een van de leukste hofjes van de binnenstad; het Hof van Adwaita. Een groen hofje met een rijke geschiedenis en een gemoedelijk sfeer.

Indeling

Deze knusse woning bevindt zich op de begane grond en is direct vanuit de binnentuin bereikbaar. Met een klein trappetje naar beneden komt u bij de voordeur van de studio en heeft u via het kleine halletje toegang tot de leefruimte. De woonkamer beschikt over grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval is en u uitzicht heeft over de gezellige binnentuin. Daarnaast is er een open keuken, welke dit jaar voor renovatie gepland staat. De renovatie vindt in bewoonde staat plaats. De nieuwe keuken wordt voorzien van hoogglans witte kastdeurtjes, een donker composiet aanrechtblad, een vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.

Met een klein trappetje naar boven komt u in de open slaapkamer terecht, welke door het hoogteverschil en een balustrade gescheiden is van de woonkamer/keuken. Grenzend aan de slaapkamer bevindt zich een tweede halletje, vanwaar u toegang heeft tot het toilet, een bergruimte en de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel met spiegel en planchet en een aparte douchehoek.

U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke berging en binnentuin. De binnentuin is overdag geopend, waardoor stad-bezoekers een kijkje kunnen nemen en ’s avonds alleen beschikbaar voor bewoners.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Studio
Etage BG
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 60 m2