vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Hof van Adwaita 14 Deventer

Hof van Adwaita I/II  | 106 m2  | 4 kamers
Verhuurd
Checklist huis bezichtigen
Woonkamer 2
IMG_2280
Zolderkamer 2
Zolderkamer 3
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
IMG_2289
Hof v Adwaita binnentuin situatie
Checklist huis bezichtigen
Woonkamer 2
IMG_2280
Zolderkamer 2
Zolderkamer 3
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
IMG_2289
Hof v Adwaita binnentuin situatie
BG plattegrond

Omschrijving

Op zoek naar een authentieke woning? Deze ruime, verrassende woning is gelegen aan een van de leukste hofjes van de binnenstad; het Hof van Adwaita. De toegangspoort tot het Hof van Adwaita is gelegen aan de Assenstraat en is in de avond alleen toegankelijk voor bewoners van de appartementen rondom het hofje.

Indeling

Deze maisonnette woning is gelegen op de 2e en 3e etage van een kleinschalig complex. Vanuit de ruime woonkamer met open keuken heeft men uitzicht op een gezellige winkelstraat met veel kleine boetieks en eettentjes. De woonkamer met open keuken, welke recent gerenoveerd is, beschikt door het hoge plafond en de oude balken over een karakteristieke uitstraling. De in de woonkamer gelegen keuken is voorzien van inbouwapparatuur, welke door ons wordt onderhouden.
Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot de bovengelegen etage waar een ruime kamer van 21 m2 gesitueerd is. Deze kamer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt en is door de vele raampartijen voorzien van veel lichtinval.

Weer beneden aangekomen kunt u via de hal de overige ruimtes betreden, zoals de badkamer, het toilet en de twee slaapkamers.
Het toilet en de badkamer worden voor de nieuwe verhuring gerenoveerd. Het toilet wordt voorzien van grote antraciete vloertegels, witte muurtegels, een fonteintje en een hangtoilet. De badkamer wordt voorzien van dezelfde soort tegels, een badkamermeubel met spiegel, een design radiator en een glazen douchecabine. Het betreft een strakke en luxe afwerking.
Verderop in de hal bevinden zich de 2 ruime slaapkamers van 9,5 en 10,5 m2. Deze zijn gesitueerd aan de kant van het rustige hofje.

Het Hof van Adwaita wordt gebruikt als gezamenlijke binnentuin. Hier bevindt zich ook de gemeenschappelijke berging.

Let op: de foto’s zijn van een eerdere verhuring, betreft wel dezelfde woning. Er zijn geen foto’s van de badkamer en het toilet, dit gezien de renovatie die gaat plaatsvinden.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 2e en 3e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 106 m2

Bereikbaarheid en ligging

De Assenstraat ligt midden in de historische binnenstad van Deventer. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement Hof van Adwaita 14 behoort tot het project ‘Hof van Adwaita 1/2’ en bevindt zich aan het gelijknamige hofje. Rondom dit hofje heeft Wonen Boven Winkels 21 appartementen en een atelier gerealiseerd. De Hof van Adwaita is toegankelijk voor alle bewoners.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.