Omschrijving

De woning bevindt zich aan een karakteristiek en gezellig hofje; Hof van Adwaita. De toegangspoort tot het Hof van Adwaita is gelegen aan de Assenstraat en is alleen toegankelijk voor bewoners van de appartementen rondom het hofje.

Indeling

Via het trappenhuis en het eigen ruime dakterras bereikt u op de eerste etage van het complex de entree van deze fraaie maisonnette. U komt binnen in de hal waaraan het toilet en de woonkamer grenzen. Het toilet wordt, evenals de badkamer, gerenoveerd. Wanneer u de woonkamer betreedt vallen direct het hoge plafond, de recent gerenoveerde keuken en de openslaande deuren op. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, kookplaat, afzuigkap en combioven. Aan de voorzijde van de woonkamer bevinden zich de openslaande deuren naar het ruime dakterras van maar liefst 33m2. Verder bevindt zich aan de achterzijde nog een hobbykamer met zitvensterbank vanwaar u uitzicht heeft over het karakteristieke winkelstraatje de Klein Overstraat.

Via de vaste trap komt u op de tussenverdieping met daarop de grootste slaapkamer terecht. De slaapkamer kenmerkt zich, net als de rest van de woning,  door de zichtbare oude balken en speelse vorm. Nog een verdieping hoger vindt u de badkamer met daarin een douchehoek, radiator en wastafel met spiegel en de tweede slaapkamer.

Aan de voorzijde van het complex ligt de toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging en tuin.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras van 33 m2
Woonoppervlakte 129 m2