Omschrijving

Deze zeer ruime en unieke maisonnettewoning is verdeeld over twee woonlagen en bereikbaar via de gezellige winkelstraat en een eigen trapopgang. De karakteristieke uitstraling en de grote raampartijen met veel lichtinval typeren deze woning.

Indeling

Wanneer u binnenstapt kunt u middels een trap de eerste verdieping van de woning betreden. Daar vindt u de woonkamer met open keuken en aangrenzende werkkamer, de badkamer, het toilet en de eerste slaapkamer.
De ruime woonkamer is voorzien van grote raampartijen en ademt de sfeer van de oude binnenstad. Aan de voorzijde van de woonkamer vindt u de aangrenzende werkkamer, ook hier is eenzelfde raam aanwezig en kijkt u uit over de gezellige winkelstraat met kleine boetieks. Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u de open keuken, deze is voorzien van een vaatwasser, kookplaat en afzuigkap.
Via de tweede hal, welke grenst aan de keuken, kunt u de ruime slaapkamer, het toilet en de badkamer betreden. Tevens vindt u hier ook de trap naar de bovenste verdieping. De badkamer is voorzien vaan douchehoek, wastafel met spiegel en radiator. De afgebeelde douchecabine is door de huurder geplaatst en wordt ter overname aangeboden.

De bovenverdieping is in de kap van het complex gesitueerd, met als voordeel dat de karakteristieke elementen van het complex goed zichtbaar worden. Aan de achterzijde en voorzijde van de woning vindt u de twee zeer ruime slaapkamers. Tussen deze twee slaapkamers in bevindt zich de overloop en een berghok. Via de overloop en de voorste slaapkamer heeft u middels een deur toegang tot het dakterras.

Aan de achterzijde van het complex is er een gemeenschappelijke tuin aanwezig, waar tevens een overkapping voor uw fiets(en) aanwezig is.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement (maisonnette)
Etage 1e en 2e
Woonoppervlakte 113 m2
Buitenruimte Dakterras van 10 m2