Huurappartement in Grote Overstraat 30F4, Deventer

€ 877 pm
La Rose |  -  | 2 kamers

Omschrijving

Aan het gezellige gemeenschappelijke dakterras van La Rose ligt dit fraaie en sfeervolle maisonnette, welke uitkijkt op de Grote Overstraat met veel kleine boetieks.

Indeling

Via het trappenhuis bereikt u op de eerste verdieping via het dakterras de entree van de woning. U komt binnen in de hal, vanwaar u de half open keuken, het toilet en de woonkamer kan bereiken. De keuken is voorzien van een recht keukenblok met afzuigkap en de woonkamer is voorzien van veel ramen en openslaande deuren, welke helemaal open kunnen.

De twee slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping, welke via de vaste trap bereikbaar is. De slaapkamers kijken uit op het dakterras van het complex. Tevens is er ruime vide aanwezig, welke zich boven de woonkamer bevindt. Tussen de vide en de slaapkamers vindt u de badkamer, welke voorzien is van een douchehoek en wasmachineaansluiting.

Op de begane grond van het complex heeft u toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging. In de kelder is er nog een eigen berging aanwezig.

Het complex La Rose beschikt over een hele ruime gezamenlijke binnentuin/terras. Waarbij er voldoende ruimte is voor het creëren van een gezellig hoekje voor iedere woning.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Totale huur €877
Servicekosten €12
Kale huur €865
Servicepakket €8,85 (optioneel)
Type woning Maisonette
Etage 1e
Buitenruimte Gemeenschappelijk dakterras
Beschikbaar per 1 april 2019 (onder voorbehoud)
Interesse in deze woning?

Vul het formulier in WBWD neemt spoedig contact met je op.

Reageer op deze woning
Interesse in deze woning?

Vul het formulier in WBWD neemt spoedig contact met je op.

Reageer op deze woning

Bereikbaarheid en ligging

De Grote Overstraat ligt midden in de historische binnenstad van Deventer en staat bekend om de vele kleine boetieks en eetgelegenheden. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement behoort tot het project ‘La Rose’.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.

Reageer op deze woning

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 20 in.