vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Grote Overstraat 30 F4 Deventer

La Rose  | 107 m2  | 3 kamers
Verhuurd
Grote Overstraat 30F10 (28)
IMG_1575
IMG_1571
IMG_1570
IMG_1578
IMG_1577
IMG_1582
IMG_1585
IMG_1586
Grote Overstraat 30F10 (32)
Grote Overstraat 30F10 (28)
IMG_1575
IMG_1571
IMG_1570
IMG_1578
IMG_1577
IMG_1582
IMG_1585
IMG_1586
Grote Overstraat 30F10 (32)
Plattegrond benedenverdieping
Plattegrond bovenverdieping

Omschrijving

Aan het gezellige gemeenschappelijke dakterras van La Rose ligt dit fraaie en sfeervolle maisonnette, welke uitkijkt op de Grote Overstraat met veel kleine boetieks.

Indeling

Via het trappenhuis en het ruime dakterras bereikt u op de eerste verdieping de entree van de woning. U komt binnen in de hal, vanwaar u de half open keuken, het toilet en de woonkamer kan bereiken. De keuken wordt gerenoveerd en wordt voorzien van een hoogglans wit keukenblok met afzuigkap, kookplaat, koel-vriescombi en vaatwasmachine. Wanneer u doorloopt komt u in de woonkamer waar direct de grote karakteristieke raampartijen en openslaande deuren opvallen.

De twee slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping, welke via de vaste trap bereikbaar is. De slaapkamers kijken uit op het dakterras van het complex en zijn daarmee aan de rustige zijde gesitueerd. Tevens is er een ruime vide aanwezig, welke zich boven de woonkamer bevindt. Tussen de vide en de slaapkamers vindt u de badkamer, welke wordt voorzien van een glazen douchewand, badkamermeubel en wasmachineaansluiting.

Op de begane grond van het complex heeft u toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging. In de kelder is er nog een eigen berging aanwezig.

Het complex La Rose beschikt over een hele ruime gezamenlijke binnentuin/terras. Waarbij er voldoende ruimte is voor het creëren van een gezellig hoekje voor iedere woning.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonette
Etage 1e
Buitenruimte Gemeenschappelijk dakterras

Bereikbaarheid en ligging

De Grote Overstraat ligt midden in de historische binnenstad van Deventer en staat bekend om de vele kleine boetieks en eetgelegenheden. Alle voorzieningen zijn op loopafstand. Het appartement behoort tot het project ‘La Rose’.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.