Omschrijving

Aan het gezellige gemeenschappelijke dakterras van La Rose ligt dit fraaie en sfeervolle maisonnette, welke uitkijkt op de Grote Overstraat met veel kleine boetieks.

Indeling

Via het trappenhuis en het ruime dakterras bereikt u op de eerste verdieping de entree van de woning. U komt binnen in de hal, vanwaar u de halfopen keuken, het toilet en de woonkamer kunt bereiken. De keuken is voorzien van een hoogglans wit keukenblok met afzuigkap, kookplaat, koel-vriescombinatie en vaatwasmachine. Wanneer u doorloopt, komt u in de woonkamer waar direct de grote karakteristieke raampartijen en openslaande deuren opvallen.

De twee slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping, welke via de vaste trap bereikbaar is. De slaapkamers kijken uit op het dakterras van het complex en zijn daarmee aan de rustige zijde gesitueerd. Tevens is er een ruime vide aanwezig, welke zich boven de woonkamer bevindt. Tussen de vide en de slaapkamers vindt u de badkamer, welke is voorzien van een glazen douchewand, badkamermeubel en wasmachineaansluiting.

Op de begane grond van het complex heeft u toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging. In de kelder is er nog een eigen berging aanwezig.

Het complex La Rose beschikt over een hele ruime gezamenlijke binnentuin/terras, waarbij er voldoende ruimte is voor het creëren van een gezellig hoekje voor iedere woning.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De getoonde foto’s zijn van een vorige verhuring en kunnen daarom op details afwijken van de huidige situatie.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonette
Etage 1e
Buitenruimte Gemeenschappelijk dakterras