Omschrijving

Met behoud van veel stijl en sfeer elementen is in 1995 het complex La Rose in de binnenstad van Deventer gerealiseerd. Het complex ligt aan een gezellige winkelstraat met veel kleine boetieks. Dit sfeervolle appartement is gerealiseerd op de tweede verdieping van dit complex.

Indeling

Dit knusse appartement met karakter kunt u via het bruggetje bereiken.
De woning van twee verdiepingen is 1,5 jaar geleden gerenoveerd. Denk hierbij aan een nieuwe badkamer, toilet en een keuken met inbouwapparatuur.
Beneden bevindt zich de keuken, het toilet en de woonkamer met vide. De woonkamer kijkt uit op de gezellige winkelstraat en de keuken ligt aan de achterzijde van de woning, welke uitkijkt op de gemeenschappelijke ruime binnentuin/terras.
Met een vaste trap is de bovenverdieping bereikbaar waar de andere ruimtes zoals de slaapkamer en de badkamer zich bevinden.

Het complex La Rose beschikt over een hele ruime gezamenlijke binnentuin/terras. Waarbij er voldoende ruimte is voor het creëren van een gezellig hoekje voor iedere woning.

Op de begane grond van het complex heeft u toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging. In de kelder is er nog een eigen berging aanwezig.

Overige informatie

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 2e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnenplaats
Woonoppervlakte 62 m2