Omschrijving

Met behoud van veel stijl en sfeer elementen is in 1995 het complex La Rose in de binnenstad van Deventer gerealiseerd. Het complex ligt aan een gezellige winkelstraat met veel kleine boetieks. Dit sfeervolle appartement is gerealiseerd op de tweede verdieping van dit complex en kijkt uit op de gemeenschappelijke binnenplaats en de Grote Overstraat.

Indeling

Via de gemeenschappelijke entree en binnenplaats bereikt u de voordeur van het appartement. Wanneer u de woning betreedt komt u in de ruime hal vanwaar u rechtstreeks toegang heeft tot de keuken, de woonkamer en het toilet. Tevens bevindt zich hier de trap naar de 1e verdieping van het appartement.
Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de gezellige winkelstraat en heeft u toegang tot de half open keuken, welke voorzien is van een kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De woonkamer is voorzien van hoge plafonds en zichtbare authentieke balken en een bovenliggende vide.

Middels de trap komt u op de ruime overloop welke toegang geeft tot de badkamer, twee slaapkamers, een ruime vide van waaruit u de woonkamer inkijkt en een bergzolder.
De badkamer is uitgerust met een douchecabine, badkamermeubel met spiegel en een designradiator. U vindt hier tevens de aansluiting voor de wasmachine.
Aan de kant van de gemeenschappelijke binnenplaats zijn de twee slaapkamers gesitueerd.

Op de begane grond van het complex heeft u toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging. In de kelder is er nog een eigen berging aanwezig.

Overige informatie

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 2e
Buitenruimte Gemeenschappelijke binnenplaats
Woonoppervlakte 96 m2