vandaag bereikbaar vanaf 08.30

Huurappartement in Grote Overstraat 29 C Deventer

De Binderij  | 43 m2  | 1 kamer
Verhuurd
Grote Overstraat 31A (1)
Woonkamer 1
Woonkamer 4
Woonkamer 3
Woonkamer 5
Grote Overstraat 31A (1)
Woonkamer 1
Woonkamer 4
Woonkamer 3
Woonkamer 5
Plattegrond Grote Overstraat 29C

Omschrijving

Via de gezellige winkelstraat bereikt u via het trappenhuis de entree van deze fraaie studio met veel lichtinval en authentieke details. De studio is gelegen aan de voorzijde van het gebouw en heeft uitzicht over de winkelstraat.

Indeling

Via de entree heeft u toegang tot het toilet en de deur naar de studio. Wanneer u de studio binnenloopt komt u terecht in een ruime en lichte ruimte welke zich perfect leent als slaapgedeelte, hier vindt u ook de badkamer en een berging met daarin de installaties en een aansluiting voor de wasmachine.
Wanneer u doorloopt komt u terecht in het woongedeelte waar zich ook de keuken bevindt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat en afzuigkap.

Aan de achterzijde van het complex is er een recent opgeknapte gemeenschappelijke tuin aanwezig, waar tevens een overkapping voor uw fiets(en) aanwezig is.
De gemeenschappelijke ruimte staat gepland voor een opknapbeurt en zal dan ook weer een frisse uitstraling krijgen.

Op het terrein zelf zijn geen parkeermogelijkheden. U kunt bij ons een parkeerplaats huren in de parkeerkelder aan de Bursestraat of Prinsenplaats (indien beschikbaar). Deze parkeerplaatsen liggen op loopafstand van het appartement. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Deventer voor de omliggende parkeerzone.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Studio
Etage 2e
Woonoppervlakte 43 m2
Buitenruimte Gemeenschappelijke tuin

Bereikbaarheid en ligging

Deze woning bevindt zich  in het complex ”De Binderij” aan één van de gezelligste straten van Deventer. Midden in het centrum, met de IJssel en het station op loopafstand.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.