vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Grote Overstraat 29 B Deventer

De Binderij  | 92 m2  | 2 kamers
Verhuurd
Grote Overstraat 31A (1)
Grote Overstraat 31A (1)
Knipsel
Knipsel 2

Omschrijving

Via de gezellige winkelstraat bereikt u via het trappenhuis de entree van dit fraaie appartement, welke gelegen is aan de groene achterzijde van het gebouw. U kijkt uit over de toekomstige Stadshof.

Indeling

Het knusse appartement beschikt over een kleine entree vanwaar u toegang heeft tot de woning. De woonkamer met open keuken grenst aan het achterliggende, eigen dakterras, welke uitkijkt over de toekomstige Stadshof.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de gang waar zich het toilet en vaste trap naar boven bevinden. Vanuit de overloop kunt u het washok, de badkamer en slaapkamer betreden. De luxe badkamer beschikt over een bad, aparte douchehoek en wastafel met spiegel. Naast de badkamer bevindt zich de ruime slaapkamer met authentieke balken en wederom uitzicht over de groene achterzijde.

Aan de achterzijde van het complex is er een recent opgeknapte gemeenschappelijke tuin aanwezig, waar tevens een overkapping voor uw fiets(en) aanwezig is.

Op het terrein zelf zijn geen parkeermogelijkheden. U kunt bij ons een parkeerplaats huren in de parkeerkelder aan de Bursestraat of Prinsenplaats (indien beschikbaar). Deze parkeerplaatsen liggen op loopafstand van het appartement. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Deventer voor de omliggende parkeerzone.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 2e
Woonoppervlakte 68 m2
Buitenruimte Dakterras van 24 m2

Bereikbaarheid en ligging

Deze woning bevindt zich  in het complex ”De Binderij” aan één van de gezelligste straten van Deventer. Midden in het centrum, met de IJssel en het station op loopafstand.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.