Omschrijving

Aan de groene achterzijde van dit wooncomplex vindt u dit knusse, karakteristieke appartement. Vanuit de woonkamer en het royale balkon heeft u uitzicht op de toekomstige Stadshof.

Indeling
Het appartement heeft twee woonlagen. Op de eerste woonlaag vindt u de woonkamer met open keuken, het royale dakterras en het toilet. Zowel de woonkamer als het dakterras kijken uit over groen en het terras van Bro, de onderliggende lunchroom. De trap naar boven valt direct op door de karakteristieke trapspijlen en de ronding waarin hij naar boven leidt. Eenmaal boven aangekomen bevindt u zich in de nok van het gebouw, wat direct een mooie uitstraling geeft door de aanwezig oude balken. Op deze verdieping vindt u een kastruimte met de installaties en ruimte voor de wasmachine, de ruime badkamer en slaapkamer. De slaapkamer kijkt net als de woonkamer uit op het groen. De badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel, bad, aparte douchehoek en een radiator.

Aan de achterzijde van het complex is er een gemeenschappelijke tuin aanwezig, waar tevens een overkapping voor uw fiets(en) aanwezig is.

Overige informatie 

  • Foto’s zijn deels van een eerdere verhuring en kunnen op detail afwijken van de huidige staat.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 2e
Woonoppervlakte 68 m2
Buitenruimte Dakterras van 24 m2