Omschrijving

Een knus appartement welke uitkijkt over de gezellige winkelstraat met kleine boetieks, het echte Deventer binnenstad-gevoel.

Indeling

De woning is slim ingedeeld, er is geen onbenutte ruimte en de meeste vloeroppervlakte kunt u ook echt gebruiken als leefruimte. Zo is de toegangshal de enige verbindingsroute om alle delen van de woning te betreden. Aan de linkerzijde vindt u de ruime slaapkamer van 12m2 en aan de rechterzijde vindt u het toilet. Het toilet is voorzien van een hangtoilet en een fonteintje. Ook aan uw rechterzijde bevinden zich de badkamer met douchehoek en een aparte bergruimte met de aansluiting voor de wasmachine. Wanneer u aan het einde van de hal de ruime woonkamer betreedt, valt als eerste de mooie lichtinval en de gezellige ramen met brede vensterbanken op. In de woonkamer van 31m2 bevindt zich de open keuken, welke nog vóór de nieuwe verhuring wordt gerenoveerd. De keuken wordt voorzien van een composiet aanrechtblad, hoogglans witte keukenkastjes en inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser en een oven.

Aan de achterzijde van het complex is er een recent opgeknapte gemeenschappelijke tuin aanwezig, waar tevens een overkapping voor uw fiets(en) aanwezig is.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • De foto’s zijn van een eerdere verhuring, de uitstraling kan door de veranderde inrichting anders zijn.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 2e
Woonoppervlakte 57 m2
Buitenruimte Gemeenschappelijke tuin