Omschrijving

Via de gezellige winkelstraat bereikt u via het trappenhuis de entree van dit fraaie appartement, welke gelegen is aan de voorzijde van het gebouw. U kijkt dus uit op de Grote Overstraat.

Indeling

Via de entree loopt u de lange hal in waar zich alle ruimtes van de woning bevinden. Aan de linkerzijde bevindt zich de ruime slaapkamer van 12m2. Aan de rechterzijde vindt u het toilet, de badkamer en een berging met aansluiting voor een wasmachine.

Wanneer u aan het einde van de hal de ruime woonkamer betreedt, valt als eerste de mooie lichtinval en de gezellige ramen met brede vensterbanken op. In de woonkamer van 31m2 bevindt zich de open keuken, welke voorzien is van inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde van het complex is er een recent opgeknapte gemeenschappelijke tuin aanwezig, waar tevens een overkapping voor uw fiets(en) aanwezig is.

Op het terrein zelf zijn geen parkeermogelijkheden. U kunt bij ons een parkeerplaats huren in de parkeerkelder aan de Bursestraat of Prinsenplaats (indien beschikbaar). Deze parkeerplaatsen liggen op loopafstand van het appartement. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Deventer voor de omliggende parkeerzone.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 2e
Woonoppervlakte 57 m2
Buitenruimte Gemeenschappelijke tuin