Omschrijving

Dit knusse, luxe appartement kijkt uit over een van de echt typische Deventer straatjes en beschikt over een eigen dakterras aan de groene achterzijde van het complex.

Indeling

Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping van het complex en is bereikbaar middels een brede trap. Via uw eigen dakterras kunt u de woning betreden en komt u terecht in een halletje vanwaar u toegang heeft tot de woonkamer met open keuken, de meterkast en het toilet.
Wanneer u de ruimte betreedt kom u als eerste terecht in de open keuken, deze is voorzien van inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie. Tevens kunt u vanuit hier middels openslaande deuren het dakterras betreden. Het dakterras heeft uitzicht op de toegang naar het toekomstige Stadshof.
Aan de voorzijde van de ruimte bevindt zich de woonkamer met grote raampartijen welke uitkijken op de gezellige winkelstraat met kleine boetieks.

Op de bovenverdieping vindt u de badkamer, technische ruimte met plek voor opslag, een washok en de slaapkamer. De diepe slaapkamer is door de huidige bewoner opgedeeld in twee ruimtes, namelijk een slaap- en werkgedeelte. De scheidingswand betreft een (niet verplichte) overname. Direct naast de slaapkamer heeft u plek voor de wasmachine en eventuele droger en opslag voor bijvoorbeeld uw handdoeken. Verderop in de hal vindt u de badkamer, deze is voorzien van een wastafelmeubel met spiegel, toilet en douchehoek.

Een  gemeenschappelijke fietsenstalling en binnentuin is aanwezig op de begane grond van dit complex.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Dakterras (19 m2) en gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 80 m2