Omschrijving

Dit knusse appartement kijkt uit over een van de echt typische Deventer straatjes en beschikt over een eigen dakterras aan de groene achterzijde van het complex.

Indeling
Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping van het complex en bereikbaar middels een eigen trap gelegen aan de binnentuin. Via uw eigen dakterras kunt u de woning betreden en komt u terecht in de hal vanwaar alle ruimtes op deze verdieping te betreden zijn. Aan het begin van de hal bevindt zich de keuken, deze wordt na leegkomst van de woning gerenoveerd. Hij wordt voorzien van hoogglans witte deuren, een zwart composiet aanrechtblad en inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Verder vindt u op deze verdieping een toilet, de woonkamer met uitzicht over de Grote Overstraat, een ruime berging met aansluiting voor de wasmachine en de trap naar de bovenverdieping.

Op de bovenverdieping bevindt zich de enige, ruime slaapkamer welke, net als de woonkamer, uitkijkt over de Grote Overstraat, een bekende winkelstraat met veel kleine boetieks. Daarnaast vindt u op de overloop de installaties en bevindt zich aan de overzijde van de slaapkamer de badkamer. De badkamer krijgt een upgrade, zo wordt de douchehoek voorzien van een glazen douchewand en deur, komt er een badkamermeubel met een grote spiegel en verlichting en worden de douchecombinaties (kraan en douchekop) in zowel douche als bad  vervangen. Daarnaast is er een radiator en bad aanwezig.

Een  gemeenschappelijke fietsenstalling en binnentuin is aanwezig op de begane grond van dit complex. De tuin grenst aan de onlangs gerealiseerde entree van de Stadshof.

Overige informatie 

  • Renovatie/upgrade: keuken renovatie, badkamer upgrade en schilderwerk van woonkamer, trap en trapopgang
  • De bezichtigingen vinden plaats op woensdag 22 juni 2022. Er worden 5 kandidaten uitgenodigd.
  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Privé dakterras (5 m2) en gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 69 m2