vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Grote Overstraat 23 H Deventer

Plas van Ten Winkel  | 90 m2  | 3 kamers
Verhuurd
IMG_1363
IMG_1363

Omschrijving

Deze woning met eigen dakterras is gelegen aan een rustige binnentuin in hartje centrum, het toekomstige Stadshof. Vanaf de winkelstraat bereikt u via een gangetje de binnentuin, vanwaar u toegang heeft tot de woning. Een unieke plek!

Indeling

De benedenverdieping van de woning beschikt over twee slaapkamers, beide kijken ze uit over de tuin. Daarnaast vindt u hier het toilet en de badkamer, beide worden vóór de nieuwe oplevering gerenoveerd. De badkamer wordt voorzien van een douchehoek, badkamermeubel met spiegel en lamp en een handdoekenradiator. Beide ruimtes worden in dezelfde stijl afgewerkt, namelijk met  grote antracieten vloer- en witte wandtegels.

Met een vaste trap komt u op de bovenverdieping. Deze ruimte is bijzonder door de grote glazen wand, waardoor u over de gehele lengte van de woning naar buiten kan kijken en u als het ware midden in de binnentuin staat. De open keuken is onlangs gerenoveerd en beschikt over een vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. Vanuit deze ruimte kunt het ruime dakterras betreden, waar u zich in een oase van rust begeeft en dat midden in de binnenstad!

Een  gemeenschappelijke fietsenstalling is aanwezig in de binnentuin, recht onder het dakterras van deze woning.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.
  • Er zijn nog geen aanzichten van de nieuwe badkamer en het toilet aanwezig.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Grondgebonden woning
Etage BG
Buitenruimte Privé dakterras (10m2)
Woonoppervlakte 80 m2

Bereikbaarheid en ligging

Het complex waarin de woning zich bevindt ligt aan één van de mooiste straten van Deventer, met veel kleine boetiekjes en eetgelegenheden. Midden in het centrum, met de IJssel en station op loopafstand. Aan de achterzijde vindt u een rustige en groene binnentuin.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.