vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Grote Overstraat 23 F Deventer

Plas van Ten Winkel  | 69 m2  | 3 kamers
Verhuurd
Grote Overstraat 23E (2)
Algemene ruimte
Woonkamer
Woonkamer 1
Voorkant woonkamer
IMG_1484
Balkon 1
Balkondeur 2
slaapka
slaapkame
slaapkam
slaapkamer
Badkamerr
IMG_1363
Grote Overstraat 23E (2)
Algemene ruimte
Woonkamer
Woonkamer 1
Voorkant woonkamer
IMG_1484
Balkon 1
Balkondeur 2
slaapka
slaapkame
slaapkam
slaapkamer
Badkamerr
IMG_1363
Plattegrond 23E

Omschrijving

Deze maisonnette met privé buitenruimte is gelegen aan een rustige binnentuin in hartje centrum. In totaal zijn in dit complex 10 appartementen gesitueerd.
Vanaf de winkelstraat bereikt u via een gangetje het trappenhuis dat leidt naar de woning. Tevens bereikt u op die manier de ruime binnentuin waar u zich bevindt in een oase van rust. 

Indeling

Op de 1e etage van dit complex vindt u deze ruime maisonnette woning.
Vanuit het trappenhuis bereikt u de voordeur van de woning waarachter zich een ruime hal bevindt. In de hal is het toilet en de meterkast gesitueerd. In de hal bevindt zich tevens de trap naar de 1e etage van de woning.

Vanuit de hal bereikt u de woonkamer met open keuken (+/- 27m2). De keuken wordt voor verhuring gerenoveerd en voorzien van een vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap. Bij de foto’s vindt u een impressie van de te plaatsen keuken. De woonkamer is rondom voorzien van ramen wat voor veel lichtinval zorgt. U bereikt vanuit de woonkamer ook het privé terras van +/- 7m2.

Op de 1e etage van de woning vindt u 2 slaapkamers , een van +/- 6.5m2 en een van +/- 16.5m2.  Ook de 1e etage kent veel daglichtinval. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel met spiegel, radiator en opstelplaats voor de wasmachine en droger.

Via een vlizotrap bereikt u de ruime bergzolder die over de gehele lengte van de woning loopt en voldoende opbergruimte biedt.

Een  gemeenschappelijke fietsenstalling is aanwezig op de begane grond van dit complex.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 1e
Buitenruimte Privé dakterras (7m2)
Woonoppervlakte 69 m2

Bereikbaarheid en ligging

Het complex waarin de woning zich bevindt ligt aan één van de mooiste straten van Deventer, met veel kleine boetiekjes en eetgelegenheden. Midden in het centrum, met de IJssel en station op loopafstand. Aan de achterzijde vindt u een rustige en groene binnentuin.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.