vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Grote Overstraat 23 F Deventer

Plas van Ten Winkel  | 76 m2  | 3 kamers
Verhuurd
Algemene ruimte
Woonkamer
Voorkant woonkamer
Balkon 1
Balkondeur 2
slaapka
slaapkame
slaapkam
slaapkamer
Badkamerr
IMG_1363
Algemene ruimte
Woonkamer
Voorkant woonkamer
Balkon 1
Balkondeur 2
slaapka
slaapkame
slaapkam
slaapkamer
Badkamerr
IMG_1363

Omschrijving

Deze maisonnette met privé buitenruimte is gelegen aan een rustige binnentuin in hartje centrum. Vanaf de winkelstraat bereikt u via een gangetje het trappenhuis dat leidt naar de woning. Tevens bereikt u op die manier de stadsbinnentuin waar u zich in een oase van rust bevindt. 

Indeling

Aangekomen in de woning bevindt u zich in de hal, waar het toilet, de installaties en de trap naar boven gesitueerd zijn. De naastgelegen woonkamer beschikt over een open keuken en toegang naar het dakterras. Zowel het dakterras als de woonkamer kijken uit over de groene achterzijde van het complex, de toekomstige Stadshof. De keuken is onlangs gerenoveerd en is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Op de bovengelegen verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een van +/- 7 m2 en een van +/- 16 m2. Daarnaast vindt u hier de badkamer, deze is voorzien van een ruime douchehoek, wastafel met spiegel, radiator en opstelplaats voor de wasmachine en droger. Via een vlizotrap bereikt u de ruime bergzolder die over de gehele lengte van de woning loopt en voldoende opbergruimte biedt.

Een  gemeenschappelijke fietsenstalling is aanwezig op de begane grond van dit complex.

Overige informatie 

  • Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.
  • Wonen Boven Winkels Deventer verhuurt ook parkeerplekken in twee overdekte garages in de binnenstad. Als woninghuurder van Wonen Boven Winkels Deventer krijgt u voorrang op de wachtlijst.
  • Er wordt een nieuwe douchecombinatie geplaatst met thermostaatkraan en een stortdouche.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Maisonnette
Etage 2e
Buitenruimte Privé dakterras (7m2)
Woonoppervlakte 69 m2

Bereikbaarheid en ligging

Het complex waarin de woning zich bevindt ligt aan één van de mooiste straten van Deventer, met veel kleine boetiekjes en eetgelegenheden. Midden in het centrum, met de IJssel en station op loopafstand. Aan de achterzijde vindt u een rustige en groene binnentuin.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.