Omschrijving

Dit knusse appartement kijkt uit over een van de echt typische Deventer straatjes en beschikt over een eigen dakterras aan de groene achterzijde van het complex.

Indeling

Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping van het complex en bereikbaar middels een brede trap. Via uw eigen voordeur kunt u de woning betreden en komt u terecht in de lange hal vanwaar alle ruimtes te betreden zijn. Aan het begin van de hal bevinden zich de slaapkamer, badkamer en het toilet, verderop in de hal vindt u een bergingshok en de woonkamer met open keuken.

De slaapkamer van 11,5 m2 kijkt uit over de gemeenschappelijk binnentuin en de groene Stadshof, aangrenzend aan de slaapkamer vindt u het dakterras van 4,5 m2. Wanneer u vanuit de slaapkamer de hal betreedt kunt u doorlopen naar de badkamer, welke voorzien is van een bad, badkamermeubel met spiegel en aparte douchehoek, tegenover deze ruimte bevinden zich het toilet en de meterkast.
Wanneer u doorloopt komt u aan het einde van de hal terecht bij een berghok, waar genoeg ruimte is voor opslag en waar de installaties en wasmachine aansluiting zich bevinden. Naast deze ruimte kunt u de woonkamer betreden. De ruime woonkamer beschikt over een moderne, hoogglans witte hoekkeuken en veel lichtinval. U kijkt uit over de gezellige winkelstraat met kleine boetieks.

Een  gemeenschappelijke fietsenstalling en binnentuin is aanwezig op de begane grond van dit complex.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

* Deze advertentie is zorgvuldig voor u samengesteld, maar onder voorbehoud van fouten.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Privé dakterras (4 m2) en gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 54 m2