vandaag bereikbaar tot 17.00

Huurappartement in Grote Overstraat 23 D Deventer

Plas van Ten Winkel  | 54 m2  | 2 kamers
Verhuurd
Grote Overstraat 23E (2)
Wnkr
Wnkr1
Wnkr2
Keuken3
Keuken4
Balkon
IMG_1363
Grote Overstraat 23E (2)
Wnkr
Wnkr1
Wnkr2
Keuken3
Keuken4
Balkon
IMG_1363
Plattegrond Gr Overstr 23D

Omschrijving

Dit knusse appartement kijkt uit over een van de echt typische Deventer straatjes en beschikt over een eigen dakterras aan de groene achterzijde van het complex.

Indeling

Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping van het complex en bereikbaar middels een brede trap. Via uw eigen voordeur kunt u de woning betreden en komt u terecht in de lange hal vanwaar alle ruimtes te betreden zijn. Aan het begin van de hal bevinden zich de slaapkamer, badkamer en het toilet en verderop in de hal vindt u een bergingshok en de woonkamer met open keuken.

De slaapkamer van 11,5 m2 kijkt uit over de gemeenschappelijk binnentuin en de groene Stadshof en beschikt over een dakterras van 4,5 m2. Wanneer u vanuit de slaapkamer de hal betreedt kunt u doorlopen naar de badkamer, welke voorzien is van een bad, badkamermeubel met spiegel en aparte douchehoek, tegenover deze ruimte bevinden zich het toilet en de meterkast.
Wanneer u doorloopt komt u aan het einde van de hal terecht bij een berghok, waar genoeg ruimte is voor opslag en waar de installaties en wasmachine aansluiting zich bevinden. Naast deze ruimte kunt u de woonkamer betreden. De ruime woonkamer beschikt over een recent geplaatste hoogglans witte hoekkeuken, veel lichtinval en kijkt uit over de gezellige winkelstraat met kleine boetieks.

Een  gemeenschappelijke fietsenstalling en binnentuin is aanwezig op de begane grond van dit complex.

Overige informatie 

Voor deze woning kan geen huurtoeslag worden aangevraagd.

Interesse
Wanneer u interesse heeft in deze woning en u voldoet aan de minimale inkomenseis dan kunt u reageren via de button.

Kijk voor meer informatie over de procedure en de aan te leveren documenten bij informatie onder het kopje huuraanbod.

Kenmerken

Basis kenmerken woning

Type woning Appartement
Etage 1e
Buitenruimte Privé dakterras (4,5 m2) en gemeenschappelijke binnentuin
Woonoppervlakte 54 m2

Bereikbaarheid en ligging

Het complex waarin de woning zich bevindt ligt aan één van de mooiste straten van Deventer, met veel kleine boetiekjes en eetgelegenheden. Midden in het centrum, met de IJssel en station op loopafstand. Aan de achterzijde vindt u een rustige en groene binnentuin.

Voorzieningen

In het centrum zijn alle voorzieningen op loopafstand; het NS-station, winkels, bioscoop, horeca, bibliotheek, kerken, schouwburg en de gemeenteloketten.
Verder zijn er scholen voor basisonderwijs, middelbaar onderwijs en (hoger) beroepsonderwijs. Ook zijn er huisartsen en een apotheek in de buurt.
Met het gezellige plein De Brink, de vele winkelvoorzieningen, horecagelegenheden en de directe nabijheid van de IJssel is het levendig wonen in de binnenstad.